Ніж Ganzo G7392 зеленый (G7392-GR) - AT028911 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7392 зеленый (G7392-GR) - AT028911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ніж Ganzo G7392 зеленый (G7392-GR)

Ніж Ganzo G7392 зеленый (G7392-GR) - AT028911

Код товару: AT028911
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 86 мм, Матеріал клинка сталь 440 C, Вага 135 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 86 мм
Материал клинка сталь 440 C
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти G10
Замок AXIS
Виробник Ganzo
Вага 135 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7392 зеленый (G7392-GR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Модель ножів Ganzo G7392 розроблена таким чином, щоб використовувати її було однаково зручно на природі або в місті. Тому ніж буде цікавий максимальному числу покупців.

Клинок ножа Ganzo G7392 зроблений з якісної сталі, що не іржавіє при контактах з водою. Це марка 440С, яку часто вибирають і інші великі виробники. Сталь такої марки гартується до 58HRC, що дозволяє ножу довгий час зберігати високу якість заточки. Клинок ножа міцний ще і за рахунок того, що його товщина дорівнює 0,33 см. Опрацьовано клинок особливим чином - відшліфований великими абразивами, які зробили поверхню леза майже матовою. Кромка леза - рівна. Це заточка класичного типу, що дозволяє зручно різати найрізноманітніші матеріали. Довжина клинка (без рукоятки ножа) становить 86 мм, чого достатньо і для господарських робіт в кемпінгу, і для приготування бутербродів.

Для рукоятки ножа зроблені накладки зі склопластику. Вони кріпляться з обох сторін до сталевої основі і мають зручну для захоплення в долоню форму. Матеріал - пластик G10із скловолокна і епоксидних смол. Його композитна структура дає великий запас міцності. Пластик не вбирає воду і не вигоряє на сонці, він також не сприйнятливий до найбільш поширених видів корозії, а тому ідеально підходить для ножів, які використовуються туристами. Залежно від галузі використання ножа Ganzo G7392 і особистих смаків, можна придбати дану модель з рукояткою одного з трьох кольорів - це чорний, помаранчевий і темно-зелений з оливковою відтінком. На рукоятку виробники нанести текстурну накатку, яка не дає їй ковзати в долоні. Крім того, до поверхні рукоятки прикручена металева кліпса, яку користувач може, при бажанні, самостійно переставити в інше положення. А також, є отвір для заведення ремінця на руку.

За надійність фіксації клинка відповідає замок з конструкцією Axis на основі металевого штифта. І оскільки цей тип конструкції є одним з надійніших, хвилюватися власнику ножа нема про що: клинок не може ні відкритися, ні скластися самостійно. Замок лише потрібно утримувати в чистоті, щоб потрапили всередину грудочки бруду не вивели його з ладу.

Особливості:

  • складаний ніж, повна довжина якого - 20,5 см;
  • розмір леза становить 86 мм;
  • матеріал клинка ножа - сталь 440С;
  • твердість загартовування стали - 58HRC;
  • рукоятка виконана з пластика марки G10;
  • вбудований замок для ножів Axis;
  • важить ніж 135 г.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані