Телевізор ELENBERG 32DH4030 - AT032531 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор ELENBERG 32DH4030 - AT032531 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор ELENBERG 32DH4030

Телевізор ELENBERG 32DH4030 - AT032531

Код товару: AT032531
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Колір панелі чорний, VESA VESA (200x200мм), Тип матриці LCD,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELENBERG
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
Тип матриці LCD
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 6.5mc
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 12 Вт (6х2)
Інтерфейси підключення Composite, Component, D-sub, 3 х HDMI, Антенный, Headphone, CI, 1 х USB
Энергопотребление 50 Вт
Размеры с подставкой 729.95 x 201 x 462.95 мм
Размеры без подставки 443 x 300 x 135 мм
Підтримувані формати PNG, JPG, JPEG, BMP, WMA, MP3, M4A, AAC, VOB, TS, TRP, RMVB, RM, MPG, MP4, MOV, MKV, dat, AVI
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор ELENBERG 32DH4030 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ELENBERG 32DH4030 це універсальний телевізор, який об'єднує в собі потужний функціонал і бездоганний стиль. Всі члени сім'ї оцінять високу якість зображення. Мінімалістичний дизайн, яскраві кадри і прекрасний звук — відмінний вибір для будь-якої кімнати в будинку. Висококонтрастна матриця телевізора, з чіткою передачею руху і широким кутом огляду забезпечує високу передачу кольору і яскравість зображення. Потужний вбудований мультимедійний програвач, дозволяє відтворювати файли безпосередньо з USB носіїв.

Дана модель обладнана дисплеєм з діагоналлю 32" і роздільною здатністю 1366×768 точок. Завдяки якісному зображенню і підтримці роздільної здатності HD ви зможете з задоволенням дивитися улюблені фільми і телевізійні програми.

Якість звуку
Звук стандартний для даної цінової категорії. Сумарна потужність динаміків становить 12 Вт. Цього буде достатньо для комфортного перегляду телевізора вдома.

HDMI для зручності підключення
Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео, так і аудіосигнал від пристрою на телевізор, вирішує проблему поплутаних проводів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела.

Вхід для комп'ютера
Вхід для комп'ютера дозволяє використовувати телевізор як монітор комп'ютера використовуючи кабель HDMI-DVI (для цифрового сигналу), або кабель VGA (для аналогового сигналу).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані