Бойлер Gorenje OGB 150 SMV9 - AT036053 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Gorenje OGB 150 SMV9 - AT036053 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Бойлер Gorenje OGB 150 SMV9

Бойлер Gorenje OGB 150 SMV9 - AT036053

Код товару: AT036053
В наявності
21 168 грн
Короткий опис:
Об'єм 147.1 л, Форма бойлера прямокутна, Тип ТЕНа "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), Матеріал внутрішнього бака сталь з емалевим покриттям, Кількість ТЕНів два незалежних, Установка вертикальна,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Об`єм 147.1 л
Форма бойлера прямоугольная
Тип ТЭНа "сухой" (отделен от воды герметичной трубкой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов два независимых
Тип управления электронное
Потужність 2000 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 1345 мм
Ширина 500 мм
Режимы нагревания обычный нагрев, режим «Smart», экономичный нагрев
Захист антибактериальная защита, защита от замерзания, защита от перегрева, магнієвий анод
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером цифровой термометр
Класс защищенности бойлера IP 24
Давление 9 бар
Глибина 512 мм
Вага 52
Опис

Придбати Бойлер Gorenje OGB 150 SMV9 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер Gorenje OGB 150 SMV9 - це сучасний "розумний" бойлер, який оснащений рідкокристалічним сенсорним дисплеєм за допомогою якого можна встановити точні настройки температури гарячої води згідно з вашими звичками, а також виставити необхідний режим. Крім того, тут можливо також програмування часу роботи, індикація кількості води в баку, спеціальний режим роботи на випадок тривалої відсутності, включення нагріву вручну, діагностика несправностей та інше.

Але найголовнішою перевагою цієї моделі є режим "Smart", принцип роботи якого заснований на аналізі звичок користувача. Якийсь час бойлер "придивляється" до режиму вашому житті і відповідно до цього встановлює оптимальний температурний режим води. Таким чином виходить непогано заощадити на воді і електриці. Варто відзначити, що водонагрівач Gorenje OGB 150 SMV9 виконаний в нестандартній прямокутній формі з габаритними розмірами, місткість бака для води становить 150 л, а максимальна температура води 75 ° С досягається приблизно за 5 годин 45 хвилин.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані