Ніж SKIF Shark GRTS/Black SW green (421H) - AT036855 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж SKIF Shark GRTS/Black SW green (421H) - AT036855 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ніж SKIF Shark GRTS/Black SW green (421H)

Ніж SKIF Shark GRTS/Black SW green (421H) - AT036855

Код товару: AT036855
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 91 мм, Матеріал клинка сталь, Вага 158 г, Загальна довжина 217 мм, Товщина клинка 3.6 мм, Матеріал рукояті алюміній,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 91 мм
Материал клинка стальной
Общая длина 217 мм
Толщина клинка 3.6 мм
Материал рукояти алюминий
Замок Frame Lock
Виробник SKIF
Вага 158 г
Опис

Придбати Ніж SKIF Shark GRTS/Black SW green (421H) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж SKIF Shark GTS / Black W green (421H) з неповторним дизайном і відмінними показниками. Агресивність дизайну ножа підтверджується і його характеристиками - використання якісних матеріалів дозволяють його використовувати в дуже різних ситуаціях. Доступна ціна перетворюють даний ніж в чудовий вибір для повсякденного використання і т. Д. Клинок ножа виготовлений в дуже хорошій формі, завдяки якій робити різання ставати дуже зручно. Нержавіюча сталь клинка володіє відмінними характеристиками і є кращою в своїй ціновій категорії. Невередливих до заточенню дозволяє в будь-який момент дуже швидко відновити заточку, хоча ніж здатний дуже добре тримати заточку протягом дуже тривалого періоду. Рукоять ножа має дуже зручну форму з урахуванням всієї ергономічності. Ніж дуже добре лежить в долоні, а рифлена поверхня не дозволяє ножу ковзати під час використання. Виступи під пальці додають упору під час колотого застосування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані