Телевізор SONY KDL43WE754BR - AT038198 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KDL43WE754BR - AT038198 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SONY KDL43WE754BR
Телевізор SONY KDL43WE754BR
Телевізор SONY KDL43WE754BR
Телевізор SONY KDL43WE754BR
Телевізор SONY KDL43WE754BR

Телевізор SONY KDL43WE754BR - AT038198

Код товару: AT038198
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ экрану 43", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі чорний, VESA VESA (200х100мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 43
Тип телевизора Smart TV, LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип подсветки Edge LED
Технологии улучшения изображения расширенный динамический диапазон HDR
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення SCART, 2 x HDMI, 2 x USB, аналоговый аудио выход, Ethernet, Wi-Fi, поддержка Miracast, разъем для наушников 3.5 мм, cлот PCMCIA, доступ к сети интернет
Энергопотребление 85 Вт
Размеры с подставкой 964 x 619 x 236 мм
Вес с подставкой 9.7 кг
Частота обновления 200Гц
Процессор изображения X-Reality PRO
Підтримувані формати MPEG1, MPEG2PS, MPEG2TS, AVCHD, MP4Part10, MP4Part2, AVI(XVID), AVI(MotionJpeg), WMV9, MKV, WEBM, 3GPP, WAV, MP3, FLAC, JPEG
Опис

Придбати Телевізор SONY KDL43WE754BR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KDL43WE754BR
Більше квітів - більше реалізму. Дисплей TRILUMINOS ™ зі спеціально розробленою системою підсвічування виконує вибіркове зіставлення і перетворення кольорів зображення відповідно до більш широкою гамою кольорів. Таким чином вдається уникнути надмірно насичених і неприродних кольорів. Багатство і реалістичність відтінків подарують яскравість емоцій в кожній сцені.

Миттєвий перехід на YouTube ™
Включити YouTube ™ стало простіше. Насолоджуйтесь вашим улюбленим контентом. На пульті дистанційного керування цього телевізора є окрема кнопка для виходу на YouTube ™, щоб ви могли швидше знаходити і переглядати улюблені відео.

Реалістичні зображення завдяки розширеному динамічному діапазону
Розширений динамічний діапазон (HDR) дозволяє зберегти деталі в темних і світлих ділянках зображення, надаючи йому динаміку. Зверніть увагу на текстуру металу на крилі літака і відображення сонячного світла на фюзеляжі.

Більше чіткості і деталей з якістю Full HD
Насолоджуйтеся деталізацією, контрастністю і якістю текстур в дозволі Full HD 1080p. Зображення в Full HD має роздільну здатність 1920 x 1080 пікселів, що в п'ять разів більше стандартного. Таке відео виглядає чіткіше, деталізовані і реалістичніше, містить менше шумів і краще сприймається глядачем.

Відкрийте для себе все багатство деталей з процесором X-Reality ™ PRO
Процесор X-Reality ™ PRO покращує роздільну здатність кожного пікселя, домагаючись неймовірної чіткості. Кожна сцена проходить покадровий аналіз, а зображення зіставляються з базою даних. В результаті вдається домогтися неймовірної реалістичності деталей, що б ви не дивилися.

Створено для звуку: Режим ClearAudio +
Реалістичність звуку нарівні з реалістичністю зображення. Технологія ClearAudio + дозволяє оптимізувати звук телевізора для ще більш повного занурення в події на екрані. Насолоджуйтесь музикою, діалогами і звуковими ефектами в ще кращій якості, що б ви не дивилися.

Вузька алюмінієва рамка
Завдяки тонкій рамці телевізор виглядає тонше і привабливіше, і вас нічого не відволікає від того, що відбувається на екрані.

Розведення й укладання кабелів
Сховайте кабелі так, щоб вони не заважали. Всі кабелі можна акуратно укласти з тильного боку телевізора і прибрати в підставку так, щоб вони не заважали перегляду і не порушували порядок.

Жодного кабелю перед телевізором
Всі кабелі та проводи від цифрової телеприставки або програвача Blu-ray можна легко заховати в спеціальній підставці.
Motionflow ™ XR забезпечує плавність динамічних сценОценіте плавність і високу ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах з швидкою зміною планів завдяки Motionflow ™ XR. Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення в послідовних кадрах і обчислює відсутні фази руху в наявної послідовності.

Технологія DSEE відтворює цифрову музику у всіх деталях
Інтернет-відео низької роздільної здатності, а також телепередачі в запису і стислі аудіофайли не завжди мають бажану якість звучання. Велика кількість даних втрачається при цифровому стисненні аудіо. Технологія поліпшення цифрового звуку (DSEE) дозволяє відновити втрачені при стисканні частоти, особливо високі, забезпечуючи природність звучання і розширюючи звукову сцену.

Плавне звучання і збалансовані частоти завдяки Clear Phase
У телевізорах BRAVIA ™ застосовується потужний алгоритм для аналізу і компенсації неточностей при відтворенні звуку через динаміки телевізора. Це відбувається шляхом створення високоточної графіка амплітудно-частотної характеристики акустичної системи. Дана інформація передається на пристрій і дозволяє компенсувати піки або провали вихідного діапазону відтворюваних частот акустичної системи, забезпечуючи чисте, природне і рівне звучання на всьому діапазоні частот.

Кінематографічний звук S-Force Front Surround
Переживіть повний ефект присутності завдяки багатству деталей звукової сцени. Технологія об'ємного звучання S-Force Front Surround симулює нейронні процеси, створюючи об'ємний реалістичний звук з затримкою звучання і широким спектром звукових хвиль - цього вдається досягти лише за допомогою правого і лівого звукових каналів Емуляція природного звучання тривимірного звукового поля для повного занурення в об'ємний звук без установки повноцінної акустичної системи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані