Телевізор SONY KD49XE7096BR2 - AT038199 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD49XE7096BR2 - AT038199 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SONY KD49XE7096BR2

Телевізор SONY KD49XE7096BR2 - AT038199

Код товару: AT038199
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 49", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі чорний, VESA VESA (200x200мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 49
Тип телевизора 4K-телевизоры, LED, Smart TV
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
Тип подсветки Edge LED
Технологии улучшения изображения Live Colour Technology, Motionflow XR
Мощность динамиков 2 х 10 Вт
Інтерфейси підключення 1 x Спутниковый вход, 1 х RJ-45, 3 х HDMI, 3 х USB, CI+, Composite, Headphone, антенный
Операційна система Linux
Энергопотребление 120 Вт
Размеры с подставкой 1102 x 694 x 252 мм
Размеры без подставки 1102 x 646 x 70 мм
Вес с подставкой 12.1 кг
Процессор изображения 4K X-Reality PRO
Підтримувані формати AVCHD, AVI, JPEG, MKV, MP3, MP4Part10, MP4Part2, MPEG-1, MPEG2PS, MPEG2TS, WAV, WEBM, WMV9
Вес без подставки 11.4
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор SONY KD49XE7096BR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KD49XE7096BR2
Пориньте в чарівний світ невидимих ??деталей c 4K HDR
Телевізори з підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR) перевернуть ваші уявлення про перегляд телевізійного контенту. У поєднанні з роздільною здатністю 4K Ultra HD підтримка розширеного динамічного діапазону (HDR) при перегляді відео забезпечують неймовірне багатство деталей, природне перенесення кольорів і контрастність, а діапазон яскравості підсвічування в багато разів буде перевершувати можливості телевізорів попередніх моделей. В результаті зображення виходить більш реалістичним з сліпуче яскравим білим і глибоким чорним кольором.

Багатство деталей з 4K X-Reality ™ PRO
Відкрийте для себе хвилюючий світ фантастичною чіткості зображення. Завдяки потужному процесору обробки зображення 4K кожен піксель піддається ретельній обробці і виконується поліпшення якості зображення. Окремі області кожного кадру піддаються ретельному аналізу і зіставляються зі спеціальною базою даних, після чого виконується поліпшення якості відображення текстур, контрастності, кольору і контурів незалежно один від одного. В результаті вдається домогтися неймовірної реалістичності деталей, що б ви не дивилися.

Створено для звуку: Режим ClearAudio +
Реалістичність звуку нарівні з реалістичністю зображення. Технологія ClearAudio + дозволяє оптимізувати звук телевізора для ще більш повного занурення в події на екрані. Насолоджуйтесь музикою, діалогами і звуковими ефектами в ще кращій якості, що б ви не дивилися.

Миттєвий перехід на YouTube ™
Включити YouTube ™ стало простіше. Насолоджуйтесь вашим улюбленим контентом. YouTube ™ на цьому телевізорі ми зробили максимально швидким, а на пульт дистанційного керування додали окрему кнопку для його запуску, щоб вам було ще простіше почати дивитися цікаві відео.

Вузька алюмінієва рамка
Завдяки тонкій рамці телевізор виглядає витонченіше і привабливіше, і вас нічого не відволікає від того, що відбувається на екрані.

Розведення й укладання кабелів
Сховайте кабелі так, щоб вони не заважали. Всі кабелі можна акуратно укласти з тильного боку телевізора і прибрати в підставку так, щоб вони не заважали перегляду і не порушували порядок.

Жодного кабелю перед телевізором
Всі кабелі та проводи від цифрової телеприставки або програвача Blu-ray можна легко заховати в спеціальній підставці.

Motionflow ™ XR забезпечує плавність динамічних сцен
Оцініть плавність і високу ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах з швидкою зміною планів завдяки Motionflow ™ XR. Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення в послідовних кадрах і обчислює відсутні фази руху в наявної послідовності. Крім того, деякі моделі підтримують функцію вставки чорного кадру, що дозволяє домогтися справжнього кінематографічного якості і повністю позбутися від розмиття.

Плавне звучання і збалансовані частоти завдяки Clear Phase
У телевізорах BRAVIA ™ застосовується потужний алгоритм для аналізу і компенсації неточностей при відтворенні звуку через динаміки телевізора. Це відбувається шляхом створення високоточної графіка амплітудно-частотної характеристики акустичної системи. Дана інформація передається на пристрій і дозволяє компенсувати піки або провали вихідного діапазону відтворюваних частот акустичної системи, забезпечуючи чисте, природне і рівне звучання на всьому діапазоні частот.

Кінематографічний звук S-Force Front Surround
Переживіть повний ефект присутності завдяки багатству деталей звукової сцени. Технологія об'ємного звучання S-Force Front Surround симулює нейронні процеси, створюючи об'ємний реалістичний звук з затримкою звучання і широким спектром звукових хвиль - цього вдається досягти лише за допомогою правого і лівого звукових каналів Емуляція природного звучання тривимірного звукового поля для повного занурення в об'ємний звук без установки повноцінної акустичної системи.

Розваги по бездротовому зв'язку завдяки вбудованому Wi-Fi Зручне і просте підключення до домашньої мережі. Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi ви можете отримати доступ в Інтернет і переглядати відеоролики на YouTube ™ і на сервісах для перегляду відео за запитом. Крім того, потокова передача файлів по домашньої мережі і через Інтернет дозволяє вам назавжди забути про поплутаних проводах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані