Телевізор SATURN LED32HD900UST2 - AT038682 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SATURN LED32HD900UST2 - AT038682 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с диск ssd пк, либо фотоаппарата, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар видеопроектор, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам бесперебойник, стоимость вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на жесткий диск моноблока, предлагаем вам сделать выбор пылесос стройки и заказать с доставкой в Броварах.
  • Рекомендуем купить духовой в нашем магазине, а также платы персонального с доставкой по Полтаве.
  • Быстро и удобно купити руль до, обратите внимание на проекторов, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Телевізор SATURN LED32HD900UST2

Телевізор SATURN LED32HD900UST2 - AT038682

Код товару: AT038682
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі чорний, VESA н.д,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Диагональ экрана 32
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор
Тип тюнера цифровой DVB-T2, аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Тип матриці LCD
Тип подсветки LED подсветка
Время отклика матрицы 6.5mc
Інтерфейси підключення Аудиовход, Component In (Y/Pb/Pr), Scart, D-sub, 1 х HDMI, Антенный, Headphone, CI, 3 х USB, CVBS, COAX Out
Операційна система Android
Энергопотребление 45 Вт
Підтримувані формати PNG, JPG, JPEG, BMP, WMA, MP3, M4A, AAC, VOB, TS, TRP, RMVB, RM, MPG, MP4, MOV, MKV, dat, AVI
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор SATURN LED32HD900UST2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Saturn LED32HD900UST2 це універсальний телевізор об'єднує в собі потужний функціонал і бездоганний стиль. Всі члени сім'ї оцінять високу якість зображення. Мінімалістичний дизайн, яскраві кадри і прекрасний звук — відмінний вибір для будь-якої кімнати в будинку.

Неймовірна якість зображення
Світлодіодна технологія є найбільш передовою з усіх доступних технологій. В даному телевізорі поєднуються привабливий мінімалістичний дизайн з приголомшливою якістю зображення при самому низькому енергоспоживанні в цій категорії. Ще однією перевагою для навколишнього середовища є те, що при використанні світлодіодним технології підсвічування не використовуються шкідливі для здоров'я матеріали. За допомогою світлодіодного підсвічування досягаються низьке енергоспоживання, висока яскравість, контрастність, чіткість і насичені кольори.

USB для відтворення мультимедійного контенту
Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач через USB-вхід телевізора і дивіться фотографії, відео або слухайте музику, використовуючи зручний екранний оглядач.

HDMI для зручності підключення
Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео, так і аудіосигнал від пристрою на телевізор, вирішує проблему поплутаних проводів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела.

Вхід для комп'ютера
Вхід для комп'ютера дозволяє використовувати телевізор як монітор комп'ютера використовуючи кабель/преобразовтель HDMI-DVI (для цифрового сигналу), або кабель VGA (для аналогового сигналу).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані