Відеокарта ASUS Radeon RX 560 4096Mb ROG STRIX GAMING OC - AT038720 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта ASUS Radeon RX 560 4096Mb ROG STRIX GAMING OC - AT038720 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Відеокарта ASUS Radeon RX 560 4096Mb ROG STRIX GAMING OC

Відеокарта ASUS Radeon RX 560 4096Mb ROG STRIX GAMING OC - AT038720

Код товару: AT038720
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Розрядність шини пам'яті 128 Bit, Інтерфейс PCI Express 3.0, Сімейство графіки AMD, Роз'єм HDMI, DVI, DisplayPort, Тип системи охолодження активний, Вид охолодження радіатор, кулер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Серія Radeon RX 560
Объем встроенной памяти 4 ГБ
Разрядность шины памяти 128 Bit
Тип пам'яті GDDR 5
Інтерфейс PCI Express 3.0
Семейство графики AMD
Разъемы DisplayPort, DVI, HDMI
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения кулер, пассивное (радиатор)
Разъемы дополнительного питания 6-pin
Частота ядра (Base) 1336 MHz
Частота памяти 7000 MHz
Максимальна роздільна здатність 5120 x 2880
Версия OpenGL 4.5
Опис

Купити Відеокарта ASUS Radeon RX 560 4096MB ROG STRIX GAMING OC (ROG-STRIX-RX560-O4G-GAMING) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Відеокарта ROG Strix RX 560 - це геймерська модель, оснащена безліччю ексклюзивних технологій ASUS. Система охолодження DirectCU II, що використовується на ній, може похвалитися високою ефективністю за рахунок вентиляторів з оптимізованою геометрією крильчатки, а бездоганна надійність пристрою забезпечується повністю автоматизованим процесом виробництва (технологія Auto-Extreme). Система підсвічування Aura RGB допоможе зробити дизайн комп'ютера незабутнім за допомогою оригінальних світлових ефектів. У комплект поставки ROG Strix RX 560 входять утиліти GPU Tweak II (для налаштування та моніторингу параметрів відеокарти) та XSplit Gamecaster (для запису та трансляції)процесу гри у режимі реального часу).

Кулер DirectCU II з технологією прямого контакту
На цю відеокарту встановлена ексклюзивна система охолодження DirectCU II з технологією прямого контакту: мідні теплові трубки кулера безпосередньо контактують з поверхнею графічного процесора.

Оптимізовані вентилятори
Високоякісні вентилятори з оптимізованою геометрією крильчатки, що входять до складу системи охолодження даної відеокарти, посилюють повітряний потік та збільшують статичний тиск у порівнянні з кулером референсної моделі. При цьому вони виробляють утричі менше шуму.

Безшумний режим роботи
При малому та середньому рівні навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижчою за заданий рівень*, кулер охолоджуватиме відеокарту Strix впасивний режим, тобто при нульовому рівні шуму від вентиляторів.
*Для ROG Strix Radeon RX 560 граничне значення температури становить 55°.

Сертифікація IP5X
Вентилятори, що використовуються на відеокартах серії ROG Strix, є пиленепроникними, відповідаючи вимогам стандарту IP5X. Це означає їхню довговічність, що у свою чергу збільшує термін служби всього пристрою.

Технологія ASUS FanConnect II
На відеокарті є 4-контактний роз'єм для підключення корпусного вентилятора з регулюванням ШИМ або напруги. Зміна його швидкості складає основі температури центрального і графічного процесора – залежно від цього, яка вище. Крім того, користувачеві надається можливість гнучкого налаштування алгоритму регулювання.

Утиліта GPU Tweak II дозволяє використовувати такірежими FanConnect II:

  • Автоматичний режим: Регулювання вентиляторів здійснюється за встановленим алгоритмом на основі температури графічного процесора.
  • Ручне налаштування: Встановіть фіксовану швидкість для підключених вентиляторів.
  • Режим користувача: Користувач може вибрати компонент (графічний або центральний процесор), на основі температури якого буде регулюватися швидкість підключених вентиляторів, а також задати алгоритм її зміни, щоб досягти оптимального балансу між ефективністю охолодження і рівнем шуму.
Технологія Auto-Extreme
Високій якості готового пристрою сприяє повністю автоматизований процес виробництва (технологія Auto-Extreme), який відповідає суворішим екологічним нормам за рахунокусунення шкідливих хімічних речовин та зменшення енергоспоживання на 50%.

Стильне світлодіодне підсвічування Aura, реалізоване на відеокартах серії ROG Strix, пропонує насолодитися мільйонами колірних комбінацій у поєднанні з шістьма візуальними ефектами, що зачаровують.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані