Відеокарта GeForce GT1030 2048Mb ZOTAC (ZT-P10300A-10L) - AT039612 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта GeForce GT1030 2048Mb ZOTAC (ZT-P10300A-10L) - AT039612 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с винчестер пк, либо инструмент, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар офисный, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам корпус пк, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на оборудование маршрутизатор, предлагаем вам сделать выбор мышки компа и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Рекомендуем купить мониторы в нашем магазине, а также джойстики компьютера с доставкой по Хмельницкому.
  • Быстро и удобно купить оперативную, обратите внимание на фен строительный, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Відеокарта GeForce GT1030 2048Mb ZOTAC (ZT-P10300A-10L)

Відеокарта GeForce GT1030 2048Mb ZOTAC (ZT-P10300A-10L) - AT039612

Код товару: AT039612
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія GeForce GT 1030, Об'єм вбудованої пам'яті 2 ГБ, Розрядність шини пам'яті 64 Bit, Інтерфейс PCI Express 3.0, Сімейство графіки NVIDIA, Роз'єм HDMI, DVI,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZOTAC
Серія GeForce GT 1030
Объем встроенной памяти 2 ГБ
Разрядность шины памяти 64 Bit
Тип пам'яті GDDR 5
Інтерфейс PCI Express 3.0
Семейство графики nVidia
Разъемы HDMI, DVI
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения радиатор, кулер
Частота ядра (Base) 1227 MHz
Частота ядра (Boost) 1468 MHz
Частота памяти 6000 MHz
Максимальная потребляемая мощность 30 Вт
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 300 Вт
Версия OpenGL 4.5
Опис

Купити Відеокарту GeForce GT1030 2048Mb ZOTAC (ZT-P10300A-10L) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Найдосконаліше графічне рішення на сьогоднішній день. Побудована на базі архітектури NVIDIA Pascal™, ця революційна відеокарта демонструє неймовірно високий рівень продуктивності, підтримує найсучасніші ігрові технології та програми для віртуальної реальності.

Графічні процесори серії GeForce® GTX 10 виконані на основі швидких швидких транзисторів типу FinFET і із застосуванням високошвидкісних технологій передачі даних. Вони підтримують функції бібліотеки DirectX 12, що дозволяє показувати максимальну продуктивність і енергоефективність при роботі з сучасними іграми.

Відеокарти серії GeForce® GTX 10створені з урахуванням вимог, що висувають до графічної підсистеми дисплеї нового покоління, а також засоби відображення віртуальної реальності, монітори надвисокої роздільної здатності та мультимоніторні конфігурації. Вони підтримують технології NVIDIA GameWorks™, що дозволяють досягти максимально плавної передачі руху та кінематографічної якості зображення, а також революційну методику панорамного захоплення 360-градусного зображення для віртуальної реальності.

Відкрийте для себе новий рівень продуктивності систем віртуальної реальності, мінімальний рівень затримок та сумісність (plug-and-play) найпопулярніших засобів відображення завдяки використанню технологій NVIDIA VRWorks™. Аудіо, емуляція фізичних взаємодій та тактильна віддача допоможуть вам почути та відчути всевіртуальні події.

Графічні карти серії ZOTAC GeForce® GTX 10 – це квантовий стрибок у галузі продуктивності та енергоефективності. Вони виконані на основі швидких транзисторів типу FinFET і із застосуванням високошвидкісних технологій передачі даних, а також підтримують функції бібліотеки DirectX 12, що дозволяє їм показувати максимальну продуктивність і енергоефективність при роботі з сучасними іграми. Усі графічні карти цієї лінійки відрізняються чудовою ефективністю систем охолодження, спроектованих з використанням випарних камер та високоякісних матеріалів.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані