Телевізор PHILIPS 32PHT4032/12 - AT044621 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 32PHT4032/12 - AT044621 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор PHILIPS 32PHT4032/12

Телевізор PHILIPS 32PHT4032/12 - AT044621

Код товару: AT044621
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Колір панелі білий, VESA VESA (100х100мм), Тип підсвічування LED підсвітка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели White
VESA VESA (100х100мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Digital Crystal Clear
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 2 x 8 Вт (16 Вт)
Інтерфейси підключення 1 х цифровой аудио-выход, 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 1 х USB
Энергопотребление 31 Вт
Размеры с подставкой 726.5 x 476.9 x 183.25 мм
Размеры без подставки 726.5 x 425.36 x 81.8 мм
Вес с подставкой 5.25 кг
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, WMA, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SSA, SRT, SMI, ASS, WMV9/VC1, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1, MKV, H264/MPEG-4 AVC, A
Вес без подставки 5.1
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 32PHT4032/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Світлодіодний телевізор для зображень із неймовірною контрастністю
Світлодіодна підсвітка забезпечує низький рівень споживання енергії та прекрасні лінії у поєднанні з високою яскравістю, неймовірною контрастністю і яскравими кольорами.

Picture Performance Index покращує кожен елемент перегляду
Picture Performance Index поєднує технологію відображення Philips та засоби розширеної обробки зображень для покращення складових сприйняття: чіткості, руху, контрастності та кольору. Незалежно від джерела Ви завжди насолоджуватиметеся надзвичайно чіткими зображеннями з неймовірними деталями та глибиною, найнасиченішими чорними, найчистішими білими і найяскравішими живими кольорами, а також природними, реалістичними відтінками кольору шкіри.

Роз’єм USB для відтворення мультимедійного вмісту
Поділіться дозвіллям. Під’єднайте USB-пристрій, цифрову камеру, mp3-програвач або інший мультимедійний пристрій до USB-роз’єму на телевізорі і насолоджуйтеся фотографіями, відео та музикою за допомогою простого оглядача вмісту.

Елегантний білий колір надає свіжого сучасного вигляду будь-якому приміщенню
Шукаєте невеликий телевізор, вигляд якого не поступається високим функціональним показникам? Наша команда дизайнерів створила телевізор із вишуканою білою рамкою з глянцевим покриттям. Цей свіжий та сучасний стиль доповнить інтер’єр будь-якої кімнати.

Digital Crystal Clear для точності, якою Ви захочете поділитися
Для природних зображень із будь-якого джерела компанія Philips створила технологію Digital Crystal Clear. Немає значення, що Ви дивитеся: свої улюблені шоу-програми, фільми, новини чи просто запросили кількох друзів на домашню вечірку – усе це принесе Вам задоволення завдяки оптимальній контрастності, кольору та чіткості.

Два входи HDMI та EasyLink – вбудовані можливості підключення
Забудьте про клубок дротів, адже кабель HDMI перенесе з пристроїв на телевізор і сигнал зображення, й аудіосигнал. HDMI використовує нестиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість сигналу від джерела до екрана. Разом із Philips Easylink Вам знадобиться лише один пульт дистанційного керування для виконання більшості операцій із телевізором, програвачами DVD та Blu-ray, телеприставкою або системою домашнього кінотеатру.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані