Телевізор Vinga L28HD20B - AT045661 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Vinga L28HD20B - AT045661 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Телевізор Vinga L28HD20B

Телевізор Vinga L28HD20B - AT045661

Код товару: AT045661
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 28", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Частота розгортки панелі 60 Гц, Колір панелі чорний, VESA VESA (100х100мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Диагональ экрана 28
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (100х100мм)
Тип матриці LCD
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 8мс
Технологии улучшения изображения Dynamic Noise Reduction, Adaptive Deinterlacing
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення Аудиовход, 1 х цифровой аудио-выход, Composite, Component, Scart, D-sub, 3 х HDMI, Антенный, CI, 1 х USB
Энергопотребление 65 Вт
Размеры с подставкой 643*204*440mm
Размеры без подставки 643.4*75*390mm
Вес с подставкой 3.6 кг
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор Vinga L28HD20B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гідний зразок оптимальної моделі з бюджетної лінійки телевізорів від молодого виробника - фірми Vinga. Екран цього телевізора має роздільність в 1366x768 пікселів і середнього розміру діагональ в 28 дюймів - досить для того щоб встановити цей телевізор на кухні або в спальні. Яскравість телевізора нижча за середню - 180 kd / m2, контрастність - 700: 1, один з найнижчих показників в модельному ряду. Проте, бюджетна вартість виправдовує себе - для перегляду улюблених фільмів в нормальній якості цього цілком достатньо.

Динаміки також мають скромну потужність в 10 Вт - всього по 5 Вт на кожний, але об'ємне звучання відтворюється без перешкод і шумів. Час відгуку матриці стандартне, не нижче оптимального показника - 8 мс, що гарантує відмінну якість зображення і відсутність змазанності картинки навіть при дуже динамічному відео і швидкому перемиканні каналів.

Телевізор має компактні габарити і тонкий корпус - його розміри без підставки всього 643.4 * 75 * 390 mm, а з підставкою не набагато більше - всього 643 * 204 * 440 mm. Загальна вага конструкції - всього-то 3.6 кг. Тому він легко підійде навіть для невеликої кімнати, а система кронштейнів VESA допоможе повісити його на будь-яку стіну - універсальні кронштейни надійно утримають телевізор. Також можна встановити девайс і на підставку - пару компактних ніжок.

У телевізор вбудовані інтерфейси USB і HDMI - ці порти допоможуть підключити будь-який портативний пристрій, тюнери і програвачі, накопичувачі і т.д. Телевізор підтримує не тільки формати відео (AVI, MOK, MKV), але і фото, аудіо.

Цифрове телебачення є до перегляду завдяки наявності цифрового тюнера DVB-T2. Також телевізор має дві технології для поліпшення якості зображення - Adaptive Deinterlacing, Dynamic Noise Reduction, завдяки яким ви зможете без перешкод дивитися картинки і відео. Крім зазначеного тюнера, в телевізор вбудований ще один, також цифровий - DVB-S2.

Частота розгортки панелі і тип підсвічування стандартні - 60 Гц і Direct LED, а ось кут огляду досягає 178 градусів: таким показником може похвалитися не кожна модель. Пристрій підтримує дві системи кольоровості - SECAM і PAL. Відтворює відеосигнал до 1080р і має безліч портів - для антени, аудіовихід, аудіо вхід, USB порт, Scart, Composite, D-sub і інші. Енергоспоживання з лишком компенсує скромні характеристики - всього 65 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані