Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC) - AT049956 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC) - AT049956 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC)
Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC)
Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC)
Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC)
Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC)
Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC)

Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC) - AT049956

Код товару: AT049956
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Відеокарта (модель) AMD Radeon RX 570, Процесор (тактова частота GPU/Boost), МГц 1268, Відеокарта (об'єм пам'яті) 8 ГБ, Відеокарта (тип пам'яті) gDDR 5, Розрядність шини пам'яті, біт 256, Частота роботи шини пам'яті, МГц 7000, Додаткове харчування 8 pin, Версія DirectX 12, Займаних слотів (ширина) 2, Штрихкод 4719072548438

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Порт DisplayPort (mini/micro) 3 x DisplayPort
Порт DVI 1 x Dual-link DVI-D
Версия OpenGL 4.5
Штрихкод 4719072548438
Тип упаковки коробка
Охлаждение активное (радиатор+вентилятор)
Опис

Придбати Відеокарта MSI Radeon RX 570 8GB DDR5 ARMOR OC (RX_570_ARMOR_8G_OC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ВИМАГАЙТЕ ВЕЛИКОГО, ВИМАГАЙТЕ RADEON

Четверте покоління архітектури GCN розроблено спеціально для геймерів, які віддають перевагу як MOBA, так і іграм категорії AAA. Асинхронні шейдери та покращений механізм геометрії відкриває нові висоти ігрової продуктивності.

Захоплююче занурення у віртуальну реальність

Випробуйте нові відчуття від занурення у світ віртуального геймінгу та розваг разом із графічними картами Radeon RX з революційною архітектурою Polaris.

Технологія AMD FreeSync

Покладіть край лагам геймплею та розривам зображення. Відсутність артефактів та плавний геймплей практично за будь-якої частотикадрів.

Підтримка HDR

Покращений контраст і перенесення кольорів забезпечують яскраве і насичене зображення.

КЛАСИЧНИЙ ЧОРНО-БІЛИЙ ДИЗАЙН

Будь стильним разом із унікальними графічними картами MSI ARMOR. Успадкувавши дизайн armor shield, відеокарти виконані у стильному чорно-білому кольорі. Ідеальне рішення для геймерів та кейс моддерів, які шукають унікальний продукт для своїх робіт. Саме тут геймінг зустрічає клас.

ДВА ВЕНТИЛЯТОРИ

Система охолодження ARMOR 2X має два вентилятори MSI TORX. Завдяки запатентованому дизайну вентилятори MSI TORX забезпечують чудове охолодження, залишаючись при цьому неймовірно тихими.

ZERO FROZR - ЗАЛИШАЙТЕСЯ НЕПОМЕЧЕНИМИ

Вперше представлена в 2008 році технологія MSI ZeroFrozr не залишилася непоміченою, тоді як зараз вона вжевстигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються за відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитись на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

РАДІАТОР І КОНТРОЛЬ ПОВІТРЯНОГО ПОТОКУ

Під стильним кожухом та двома вентиляторами ховається масивний радіатор з величезною кількістю алюмінієвих ребер охолодження, що розсіює тепло від графічного процесора. Мідні теплові трубки мають хороший тепловий контакт із радіатором, що сприяє ефективному охолодженню. Алюмінієві ребра охолодження в поєднанні з технологією Airflow Control максимально ефективно розсіюють тепло, що йде від теплових трубок.

МАЙБУТНЄ ГЕЙМІНГУ

Плавний, швидкий, що зачаровує реалістичністю геймплейбез розривів картинки, тремтіння зображення та лагів. Зображення надвисокої чіткості (UHD) є вчетверо чіткішим у порівнянні з зображенням 1080p. Найвища деталізація картинки сприяє більш різкому та чіткому зображенню під час гри.

AFTERBURNER

MSI Afterburner – це найпопулярніша програма у світі для розгону графічних карт, яка дозволяє отримати повний контроль над відеокартою. Утиліта також дозволяє отримувати вичерпну інформацію про апаратну частину вашого ПК, проводити налаштування роботи вентиляторів, здійснювати запис відео та виконувати тестування.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані