Ніж Ganzo G7372-BK чёрный (G7372-BK) - AT052697 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7372-BK чёрный (G7372-BK) - AT052697 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ніж Ganzo G7372-BK чёрный (G7372-BK)

Ніж Ganzo G7372-BK чёрный (G7372-BK) - AT052697

Код товару: AT052697
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 89 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 164 г, Загальна довжина 210 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті стеклотекстолит G-10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 89 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Общая длина 210 мм
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти стеклотекстолит G-10
Замок Liner Lock
Виробник Ganzo
Вага 164 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7372-BK чёрный (G7372-BK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Ganzo G7372-BK чорний (G7372-BK) виглядає надійно і стильно. Цьому враженню повністю відповідають його технічні параметри. Лезо ножа виконане з пластини нержавіючої сталі 440С. Серед нержавеек, ця марка має високу стійкість (в районі 58 одиниць), що робить можливим тривале збереження заточки. До речі, заточені клинки гладко.

До клинку також застосовано шліфування Stone Wash, яке дає ефект практично повністю матової поверхні металу. Серед переваг такої обробки те, що ніж майже не відблискує, а на його поверхні залишаються непомітними невеликі подряпини. До рукояті клинок помітно розширюється. У цій частині розташовано невеликий отвір, що заміняє шпенек для відкривання ножа. У моделі Ganzo G7372 використовується замок конструкції Liner. Хоча він і входить в число найбільш простих, саме цей варіант замку користується славою одного з надійніших. Саме завдяки малій кількості деталей, він дуже довговічний.

Основна зовнішня частина рукоятки ножа - це накладки з пластика. Для них використаний композитний вид пластика з дуже високою міцністю - G10. Накладки зафіксовані на сталевій основі трьома болтами. Сталь також стала матеріалом для обох закінчень рукоятки, додатково захищаючи складений ніж від пошкоджень. Через металевих деталей, ніж Ganzo G7372 важить 164 грами, але це зовсім не багато натомість на надійність даної моделі.

Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника. Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані