Ніж Ganzo G7413P-BK-WS чёрный (G7413P-BK-WS) - AT052710 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G7413P-BK-WS чёрный (G7413P-BK-WS) - AT052710 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ніж Ganzo G7413P-BK-WS чёрный (G7413P-BK-WS)

Ніж Ganzo G7413P-BK-WS чёрный (G7413P-BK-WS) - AT052710

Код товару: AT052710
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 89 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 150 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 3.3 мм, Матеріал рукояті стеклотекстолит G-10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 89 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Толщина клинка 3.3 мм
Материал рукояти стеклотекстолит G-10
Замок AXIS
Виробник Ganzo
Вага 150 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G7413P-BK-WS чёрный (G7413P-BK-WS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Ganzo G7413P-BK-WS чорний (G7413P-BK-WS)

Кишеньковий ніж з рукояткою чорного кольору інженери компанії-виробника оснастили спеціальним свистком, за допомогою якого власник інструменту може подати сигнал тривоги під час екстремальної ситуації. Крім того, лезо у даного ножа забарвлене в чорний колір, за рахунок чого лезо не відблискує на сонці.

Цей ніж стане відмінним помічником для мисливців і рибалок. Рукоятка у цього ножа виконана і композитного пластика, який не боїться ударів і сильних механічних впливів, а також не схильний до впливу різних хімічно активних елементів. Поверхня у ручки рифлена, за рахунок чого інструмент не випаде з рук під час активної роботи, навіть якщо вони будуть мокрими або жирними.

Клинок у ножа Ganzo G7413P-BK-WS виплавляється з високоякісної нержавіючої сталі марки 440С. Даний тип стали володіє високими показниками твердості і добре тримає якісну заводську заточку. За допомогою універсальної сталевий кліпси інструмент можна зафіксувати на кишені похідних або рибальських штанів або ремені, а також на інших елементах екіпіровці.

Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.

Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані