Телевізор Hitachi 43HB5T62 - AT054448 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Hitachi 43HB5T62 - AT054448 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Hitachi 43HB5T62

Телевізор Hitachi 43HB5T62 - AT054448

Код товару: AT054448
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 43", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі чорний, VESA VESA (200x200мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hitachi
Диагональ экрана 43
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
Тип подсветки Direct LED
Время отклика матрицы 5мс
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL
Мощность динамиков 2 x 8 Вт (16 Вт)
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, Component, Scart, D-sub, 3 х HDMI, Headphone, CI+, 1 х USB
Размеры с подставкой 974 x 615 x 220 мм
Размеры без подставки 974 x 572 x 98 мм
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор Hitachi 43HB5T62 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Hitachi 43HB5T62

Якщо вам потрібен великий і багатофункціональний сучасний телевізор, то раді представити вашій увазі Hitachi 43HB5T62. Додаток телевізора Hitachi 43HB5T62 Hitachi Smart Remote дозволяє використовувати планшет або смартфон в якості заміни звичайного пульта управління. Ви можете управляти своїм Smart TV, використовуючи різні режими: пульт дистанційного керування, клавіатуру і датчики руху! Використовуючи ці режими в одному додатку Ви зможете з легкістю управляти всіма функціями вашого ТВ.

SmarTVue. Портал SmarTVue дозволить вам отримати доступ до багатьох онлайн-додатків в різних категоріях, таких як новини, спорт, ігри, погода, розваги, соціальні мережі та багато іншого. Наприклад, ви можете залишатися на зв'язку і отримувати оновлення з соціальних мереж. При використанні вашого SmarTVue ви можете переглядати додатки і отримувати доступ до віджетів, поки ви дивитеся телевізор одночасно!

Додаток пульт SmarTVue. Додаток Hitachi Smart Remote дозволяє використовувати планшет або смартфон в якості заміни звичайного пульта управління. Ви можете управляти своїм Smart TV, використовуючи різні режими: пульт дистанційного керування, клавіатуру і датчики руху! Використовуючи ці режими в одному додатку Ви зможете з легкістю управляти всіма функціями вашого ТВ.

Вбудований Wi-Fi. Вбудований внутрішній Wi-Fi дозволяє вашому телевізору підключатися до Інтернету без використання зовнішніх пристроїв. Вам не потрібно буде прокладати додаткові кабелі або відчувати інші складності при підключенні телевізора. Крім того, відсутність зайвих кабелів дозволить телевізору зберегти привабливий зовнішній вигляд.

Wi-Fi Відео (SmarTVue Cast). З функцією бездротового дисплея ви зможете транслювати на ваш Smart TV екран сумісного пристрою на ОС Android. Зображення буде детальним і якісним без використання будь-якого кабелю.

Технологія DLNA дозволяє підключитися до іншого сумісного пристрою у вашій домашній мережі. Ви зможете відтворити будь-які мультимедійні файли - сімейні фото, музику улюбленого гурту, відеоролики з вечірки, які зберігаються на вашому комп'ютері або телефоні.

Не завжди є можливість подивитися улюблене шоу або цікавий фільм. На щастя, Ваш ТВ зможе записати ваші улюблені телевізійні програми щоб Ви змогли подивитися їх пізніше. CCI + дозволяє отримати доступ до закодованим трансляцій через CAM (модуль умовного доступу) усуваючи необхідність в окремому цифровому ресівері або декодера.

Завдяки HDMI ви зможете отримати найкраще поєднання чистого звуку і відмінного візуального контенту на своєму телевізорі. HDMI - ідеальний і швидкий джерело для передачі мультимедійного контенту (відео та аудіо), який забезпечить чітке зображення і чистий звук. HDMI- оптимальний інтерфейс для UHD контенту і підключення різних пристроїв до телевізора з використанням всього лише одного кабелю.

USB дозволяє легко підключати зовнішні пристрої зберігання інформації безпосередньо до телевізора. Через USB ви можете отримати швидкий доступ до цифрового контенту, який зберігається на флеш-пам'яті. Підтримуються всі основні формати файлів, включаючи.

DTS гарантує чистоту і максимальну якість звуку. Крім того, цифрові цифровий функціонал DTS HD і DTS 2.0 забезпечують високоякісний аудіо сигнал високої чіткості для будь-яких режимів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані