Телевізор SONY KD49XF9005BR2 - AT056288 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD49XF9005BR2 - AT056288 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SONY KD49XF9005BR2

Телевізор SONY KD49XF9005BR2 - AT056288

Код товару: AT056288
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 49", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі чорний, VESA VESA (200x200мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 49
Тип телевизора 4K-телевизоры, LED, Smart TV
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
Тип подсветки Direct LED
Технологии улучшения изображения HDR1, Hybrid Log Gamma, Live Colour Technology, Local Dimming, Super Bit Mapping, X-tended Dynamic Range PRO
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 x Спутниковый вход, 3 х USB, 4 х HDMI, Bluetooth, CI+, Composite, Headphone, антенный
Операційна система Android
Энергопотребление 199 Вт
Flash Memory 16G
Размеры с подставкой 1093 x 694 x 268 мм
Размеры без подставки 1093 x 629 x 69 мм
Вес с подставкой 14.5
Процессор изображения 4K HDR Processor X1 Extreme
Підтримувані формати AAC, AVI,, FLAC, HEVC, JPEG, MKV, MOV, MP3, MP4, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MPEG2PS, MPEG2TS, VP8, WAV, WEBM, WMV
Вес без подставки 13.6
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор SONY KD49XF9005BR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KD49XF9005BR2 - вражаюча яскравість, неймовірна реалістичність! Дійсно реалістичне зображення. Дізнайтеся, як нам вдалося поєднати новітні процесор і технології підвищення якості зображення для створення ефекту неймовірної реалістичності на екрані цього 4K HDR телевізора.

Могутніше, продуктивніше, красивіше. Наш 4K HDR процесор X1 Extreme обробляє зображення в реальному часі, забезпечуючи надзвичайно точних деталей, і підвищує їх роздільну здатність практично до якості 4K HDR. Виняткова контрастність і деталізація. Подивіться, як реалістично виглядає нічний пейзаж на екрані цього телевізора. Сліпучі вогні і глибокі тіні передані з приголомшливою точністю. Контрастність екрану телевізора 4K HDR з технологією X-tended Dynamic Range PRO в шість разів вище, ніж у звичайних LED-телевізорів, тому чорні ділянки виглядають темнішими, а світлі - яскравіше.

Приголомшлива чіткість кожного руху. Наша технологія X-Motion Clarity забезпечує плавне і чітке динамічне зображення завдяки точному контролю для мінімізації розмитості відео. При цьому навіть швидко змінюються зображення не втрачають своєї яскравості. Барвисте зображення, яке оживає. Технологія Triluminos Display здатна відтворювати широку гаму живих квітів, і зображення на екрані набуває більш реалістичні тону і відтінки. Захоплюючі розваги в 4K HDR. Цей телевізор подарує вам неймовірне задоволення від фільмів та ігор в 4K HDR. Він підтримує різні формати HDR, зокрема HDR10, Hybrid Log Gamma і Dolby Vision.

Змініть своє уявлення про перегляд з Dolby Vision. Завдяки сліпучим світлим і глибоким темним тонам, а також яскравим кольорам, що відбувається на екрані виглядає ще реалістичніше. Dolby Vision - це рішення HDR, яке подарує глядачам незабутні враження від перегляду фільмів в домашніх умовах.

Насолоджуйтесь іграми з PlayStation в HDR якості. Телевізори 4K HDR від Sony створюють ідеальний тандем з консолями PlayStation 4 і PlayStation 4 Pro. Завдяки чітким текстурам і яскравим, насиченим кольорам ви зможете отримати справжнє задоволення від гри. Знайде, що скажете. В цьому телевізорі 4K HDR з Android TV є передова система управління голосом - тепер ви можете шукати фільми і телепередачі в додатках і на каналах мовлення, просто вимовляючи їх назви. Коли ніщо не відволікає від зображення. Наш основний принцип в дизайні - глядача нічого не повинно відволікати від того, що відбувається на екрані. Тому телевізор має тонку алюмінієву рамку, а всі кабелі, попереду і ззаду, приховані.

Корпорація Sony - унікальний виробник аудіо та відеопродукції, тому що вона, крім виробництва музичних центрів, телевізорів і відеокамер, займається науково-дослідницькою роботою широкого спектру. У лабораторіях цієї корпорації створювалися численні технології і формати, без який сучасне життя була б некомфортна. Наприклад, в 1951 році саме в лабораторії Sony її інженерами і вченими вперше був створений магнітофон, а через шість років там же винайшли діод, ще через пару років - транзисторний телевізор.

У 1964 році інженери Sony створили настільний калькулятор, їх уму і творчості належать і такі відкриття, як система кольорового телебачення Тринітрон (створена в 1968 році), відеокамера побутового призначення (з'явилася в 1980года), 1980 рік ознаменувався винаходом 3.5 'комп'ютерної дискети, 1982 - CD-програвача. Sony - автор літій-іонного акумулятора, мінідиску, плеєрів Walkman, телевізора з плоским екраном і цифрової фотокамери.

Всі ці винаходи були зроблені в дев'яності роки минулого століття, майже щороку ознаменовувався новим продуктом. Названі революційні винаходи є наочним прикладом того, що стратегія Sony полягає в розвитку новітніх технологій і в створенні якісних і доступних за ціною продуктів, в яких передові технології фактично реалізовані.

Успіх Sony, зрозуміло, позначений не тільки фінансовими показниками. Новинки марки Sony стверджують життя в новому її якості і новому комфорті, які стають масовими і доступними. Sony відкрила еру, в якій на зміну громіздким телевізорів і відеомагнітофонів прийшли кишенькові моделі, в якій з'явилися камери, не тільки записують, а й відтворюють відеоряд. Sony заявила про прихід нового часу приходом на ринок цифрових звукових носіїв, що дають можливість переписувати і прослуховувати записи без втрати якості сотні разів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані