Телевізор SONY KD65AF8BR2 - AT056293 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD65AF8BR2 - AT056293 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить набор, обратите внимание на моноблока, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить кусторез в нашем магазине, а также картридж 3д принтера с доставкой по Тернополю.
  • Выгодные цены на система умного дома, предлагаем вам сделать выбор планка оперативной и заказать с доставкой в Бердянске.
  • Предлагаем ознакомиться с карточки памяти, либо шуруповерт аккумуляторный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар мышка ноутбука, купить с доставкой в Бровары, рекомендуем вам бойлер, стоимость вас приятно удивит.
Телевізор SONY KD65AF8BR2

Телевізор SONY KD65AF8BR2 - AT056293

Код товару: AT056293
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 65", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 100 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Диагональ экрана 65
Тип телевизора 4K-телевизоры, OLED, Smart TV
Частота развертки панели 100 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (300x300 мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Hybrid Log Gamma, Live Colour Technology, Motionflow XR, Super Bit Mapping
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 50 Вт
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 3 х USB, 4 х HDMI, Bluetooth, CI, Composite, Headphone, антенный
Операційна система Android
Энергопотребление 501 Вт
Flash Memory 16G
Размеры с подставкой 1447 x 841 x 255 мм
Размеры без подставки 1447 x 836 x 55 мм
Вес с подставкой 28
Процессор изображения 4K HDR Processor X1 Extreme
Підтримувані формати 3GPP, AVCHD, AVI, FLAC, JPEG, MKV, MP3, MP4Part10, MP4Part2, MPEG-1, MPEG2PS, MPEG2TS, WAV, WEBM, WMV9
Вес без подставки 24.4
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор SONY KD65AF8BR2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SONY KD65AF8BR2

4K OLED-телевізор від Sony - це реалістичне зображення, безпрецедентна контрастність, глибокі чорні тони і багаті природні кольори. За точну обробку зображення відповідає процесор X1 Extreme, який управляє кожним з понад 8 мільйонів самоподсвечівающіхся пікселів окремо.

Неперевершена контрастність з більш глибокими тінями і яскравими світлими тонами. Технологія Backlight Master Drive на базі 4K HDR процесора X1 Extreme забезпечує вражаюче широкий динамічний діапазон з глибокими тінями і яскравими світлими тонами. Ця система підсвічування відрізняється надщільного світлодіодним схемою, унікальним алгоритмом локального приглушення світла і якісною оптикою.

Могутніше, продуктивніше, красивіше. 4K HDR процесор X1 Extreme обробляє зображення в реальному часі, забезпечуючи надзвичайно точних деталей, і підвищує їх дозвіл практично до якості 4K HDR.

Живі кольори, реальний контраст. Object-based HDR remaster. Технологія Object-based HDR remaster аналізує кольору окремих об'єктів і коригує їх контрастність. Цим телевізори вигідно відрізняються від звичайних, які регулюють контрастність тільки по одній кривій чорно-білих тонів. Індивідуальна обробка елементів робить текстури детальніше, підсилює глибину і реалістичність зображення.

Плавні переходи кольору завдяки зниженню сегментації зображення. Ви коли-небудь милувалися заходом? Це неймовірне поєднання тисяч тонів, відтінків і колірних переходів складно відтворити. Але технологія Super Bit Mapping 4K HDR здатна передати їх все. Вона створює плавне, реалістичне зображення високої якості на екрані 4K-телевізора і запобігає сегментування картинки, що не завжди вдається іншим телевізорів.

Безпрецедентне звучання. У звичайних телевізорах звук виходить з динаміків, а в цьому - передається всією поверхнею екрана, даруючи неймовірні враження від розваг.

Барвисте зображення, яке оживає на екрані. Технологія Triluminos Display здатна відтворювати широку гаму живих квітів, і зображення на екрані набуває більш реалістичні тону і відтінки.

Продумане розподіл яскравості підсвічування. Унікальна технологія Backlight Master Drive фокусує промені світлодіодів в одній точці, знижуючи розсіювання світла і попереджаючи відблиски, характерні для інших телевізорів з системою підсвічування з повним масивом світлодіодів. Завдяки цьому кожен світлодіод випускає прямі промені, що забезпечують чітке зображення з насиченими яскравими кольорами і глибокими тінями.

Весь діапазон: від глибоких тіней до яскравого білого світла. Технологія X-tended Dynamic Range PRO відповідає за збалансований розподіл підсвічування екрану для створення контрастного зображення, рівень яскравості якого в три рази перевищує характеристики звичайних телевізорів зі світлодіодним підсвічуванням, і наближає дозвіл зображення з будь-якого джерела до якості HDR.

Технологія HDR. Розширений динамічний діапазон (HDR) покращує динамічний діапазон зображення, збільшує контрастність між яскравими і темними областями. Кожен піксель відтворюється точніше при будь-якому дозволі, що робить картинку більш реалістичною і деталізованою. Фільми та телепередачі в HDR точніше відповідають якості оригінального запису, краще передають задум авторів, виглядають яскравіше, контрастніше і більш насиченим.

Широка колірна гамма. Технологія TRILUMINOS Display чудово передає відтінки червоного, зеленого і синього, які визнані складно відтвореними квітами на екрані телевізора. Це дозволяє передати найтонші нюанси кольору і створити чудове зображення.

Захоплюючі розваги в 4K HDR. Цей телевізор подарує вам неймовірне задоволення від фільмів та ігор в 4K HDR. Він підтримує різні формати HDR, зокрема HDR10 і Hybrid Log Gamma.

Насолоджуйтесь іграми з PlayStation в HDR якості. Телевізори 4K HDR від Sony створюють ідеальний тандем з консолями PlayStation 4 і PlayStation 4 Pro. Завдяки чітким текстурам і яскравим, насиченим кольорам ви зможете отримати справжнє задоволення від гри.

Знайде, що скажете. В цьому телевізорі 4K HDR з Android TV є передова система управління голосом - тепер ви можете шукати фільми і телепередачі в додатках і на каналах мовлення, просто вимовляючи їх назви.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані