Телевізор LG 65UK6750PLD - AT058361 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG 65UK6750PLD - AT058361 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на садовые пылесосы, предлагаем вам сделать выбор флеш карта usb и заказать с доставкой в Чернигове.
  • Быстро и удобно купить шредер, обратите внимание на детектор банкнот, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с ssd дисков, либо источник питания, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар маршрутизатор, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам плита, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить осушитель в нашем магазине, а также диск накопитель с доставкой по Мелитополю.
Телевізор LG 65UK6750PLD

Телевізор LG 65UK6750PLD - AT058361

Код товару: AT058361
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 65", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 50 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі сірий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Диагональ экрана 65
Тип телевизора 4K-телевизоры, Smart TV
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T2
Цвет панели Grey
VESA VESA (300x300 мм)
Тип подсветки Edge LED
Технологии улучшения изображения Dynamic Color Enhancer, Dynamic Tone Mapping, Local Dimming, True Colour, Ultra Luminance, Wide Colour Gamut
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 x Спутниковый вход, 1 х RJ-45, 2 х HDMI, 2 х USB, Bluetooth, CI+, Component, Composite, антенный
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 1456 x 903 x 311 мм
Размеры без подставки 1456 x 841 x 65 мм
Вес с подставкой 27.5
Частота обновления TM 100
Процессор изображения Quad Core
Підтримувані формати AAC, AC3, apt-X, DTS, DTS Express, DTS-HD, EAC3, HE-AAC, MP2, MP3, PCM
Вес без подставки 26
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор LG 65UK6750PLD Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Філософія LG сконцентрована навколо людей, щирості та відданості своїм принципам.
Мова йде про розуміння споживачів і оптимальні рішення, які LG може запропонувати, разом з новим досвідом у процесі впровадження інновацій, які роблять життя кращим.
LG прагне чітко розуміти свого споживача — постійно у вивченні нових сфер діяльності, в пошуку рішень для кращого життя, готова до нових викликів.
LG розвиває імідж бренду "life's Good" поступово, будучи завжди відкритими до діалогу.
LG одночасно сучасний і автентичний, постійно еволюціонуюий відповідно до основ своєї філософії у відповідності із сучасними трендами.

Телевізор LG 65UK6750PLD
Висока роздільна здатність для кристально чистого зображення

Чим вище роздільна здатність, тим більше деталей містить картинка. Роздільна здатність телевізора LG UHD в чотири рази перевершує роздільну здатність телевізорів Full HD TV. Це означає, що ви можете бачити в 4 рази більш чітку картинку.

Чітка картинка при перегляді під будь-яким кутом
Телевізор LG UHD TV підтримує більшу кількість кольорів, завдяки чому зображення на екрані виходить надзвичайно чистим, незалежно від того, з якого місця ви дивитеся телевізор.

Суть бездоганної картинки
Чотириядерний процесор працює без утоми, щоб знизити рівень шуму і підвищити чіткість зображень навіть з низькою роздільною здатністю до якості, порівнянної з зображеннями якості 4К.

Посилений пік яскравості
Телевізор LG Ultra Luminance дозволить вам насолоджуватися більш насиченим зображенням з посиленою яскравістю за рахунок зниження яскравості темних ділянок та підвищення яскравості світлих ділянок.

Технологія 4K Active HDR
Формат HDR (розширений динамічний діапазон) — це новий стандарт якості зображення. Він володіє високою якістю передачі деталей і природними кольорами при високому діапазоні контрастності. Телевізор LG UHD підтримує різні формати HDR, в тому числі HDR10 Pro і HLG Pro.

Динамічне зіставлення тонів
Телевізор LG UHD обробляє краї кадрів з допомогою технології динамічного регулювання. За допомогою даної чутливої технології обробки формат SDR можна відтворити у форматі HDR.

Багатоканальна технологія
Хорошому телевізору потрібна хороша аудіо система. Ця аудіо технологія створює віртуальну багатоканальність, завдяки чому ви можете чути об'ємне звучання.

Високотехнологічний як всередині, так і зовні
Стильні металеві рамки надають сучасному дизайну цього телевізора ще велику елегантність і вишуканість.

Простота для вашої зручності
Відкрийте для себе безліч функцій розумного телевізора LG з WebOS. Скористайтеся розширеними можливостями управління і пошуку, щоб відкривати і перемикати обрані програми та інші преміальні сервіси за допомогою голосового управління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані