Телевізор Samsung QE49Q6FN (QE49Q6FNAUXUA) - AT058806 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE49Q6FN (QE49Q6FNAUXUA) - AT058806 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Samsung QE49Q6FN (QE49Q6FNAUXUA)

Телевізор Samsung QE49Q6FN (QE49Q6FNAUXUA) - AT058806

Код товару: AT058806
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 49", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі сріблясто-чорний, VESA +,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Диагональ экрана 49
Тип телевизора 4K-телевизоры, QLED, Smart TV
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T2
Цвет панели Серебристо-черный
Тип матриці QLED
Мощность динамиков 40 Вт
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 4 х HDMI, CI, антенный
Размеры с подставкой 1091.6 x 703.3 x 247.7 мм
Размеры без подставки 1091.6 x 634.6 x 54.9 мм
Вес с подставкой 13.9
Частота обновления PQI 2600
Процессор изображения Q Engine
Вес без подставки 13.4
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор Samsung QE49Q6FN (QE49Q6FNAUXUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Samsung QE49Q6FN (QE49Q6FNAUXUA)

Мільярд колірних відтінків. Три слова - понад мільярд квітів. Дивіться улюблені шоу і фільми з самими реалістичними, точними і яскравими квітами. Ви зможете побачити все, навіть ледь вловимі, ??відтінки кольору в кожній сцені, точно так же, як якщо б ви спостерігали все це вживу.

Обсяг кольору. Телевізор Q6F забезпечує 100-відсоткове значення показника «обсяг кольору», що означає, що він максимально розширює діапазон точних, насичених і високо деталізованих квітів, які ви можете побачити на екрані телевізора.

Контраст. Телевізор Q6F відтворює неймовірно глибокий чорний і яскравий білий кольори. Насолоджуйтеся найдрібнішими деталями в найтемніших ділянках кожної сцени на екрані, навіть якщо в кімнаті буде включено всі освітлення.

Q HDR Elite (HDR 10+). Ви побачите неможливе завдяки технології розширення динамічного діапазону Q HDR Elite (HDR 10+) - зображення очима режисера і дрібні деталі об'єктів, прихованих в самих темних і світлих фрагментах зображення.

Телевізор, який прослужить довго. Квантові точки, що використовуються в QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольору і деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років.

Q Engine. Квантові точки, що використовуються в QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольору і деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років.

Дивіться на зображення, а не на телевізор. Телевізор Q6F повністю змінить ваше уявлення про перегляд різного контенту з його вишуканою елегантністю і стилем. Декор. Додайте своїй вітальні яскравих фарб. Застосуйте інтерактивний фон, який буде ідеально гармоніювати з інтер'єром приміщення.

Інформація. Отримуйте щоденну інформацію, таких як прогноз погоди, температури на вулиці і головних новинах, з інтерактивним фоном, що створює напівпрозорий ефект.

Фото. Освіжіть свої спогади. Перетворіть свою вітальню в особисту галерею, налаштувавши відтворення фотографій з вашого мобільного пристрою. Музика. Слухайте фонову музику в повсякденному житті. Просто відтворюйте музику за допомогою голосової команди або з вашого смартфона, підключеного через Bluetooth.

Дизайн 360 °. Екран телевізора Q6F здається більшим, ніж він є насправді. Завдяки вишуканому і мінімалістичному дизайну 360 ° ви зможете сфокусувати свою увагу на тому, що вам подобається найбільше.

Розумний спосіб використання smart TV. Швидко, просто і зручно знаходите потрібний контент. Використовуйте один пульт дистанційного керування для управління всіма функціями і простий хаб для управління всіма пристроями. Витрачайте менше час на пошуки, а більше насолоджуйтеся переглядом. Користуватися телевізором ще ніколи не було так просто.

Універсальний пульт дистанційного керування. Просте управління всіма підключеними пристроями і контентом за допомогою всього одного пульта дистанційного керування. Цей пульт також має функцію автоматичного виявлення, яка автоматично підключає і позначає підключені пристрої. Легко знаходити, легко користуватися. Тільки один пульт дистанційного керування.

Сервіс Smart Hub. Все найцікавіше в одному місці. Функція One Depth збирає різноманітний контент на одному екрані. Отримайте доступ до пропозицій різних провайдерів і швидко охопите поглядом весь доступний контент завдяки міні-превью.

ПО SmartThings. SmartThings перетворює ваш телевізор в хаб для ваших пристроїв "розумного будинку", від холодильника до смартфона. Контролюйте і відстежуйте діяльність своїх сумісних пристроїв за допомогою єдиного універсального рішення для віддаленого управління - створіть свій власний "розумний будинок".

Додаток SmartThings «Один додаток для всього». Додаток SmartThings також пропонує такі функції, як Універсальний гід, Дистанційне керування і навіть можливість настройки режиму Ambient Mode.

Синхронізація та обмін контентом. Скористайтеся всіма перевагами Samsung Cloud. Синхронізація свої фотографії, підключивши до Samsung Cloud всі свої смарт-пристрої Samsung. Тепер ви можете переглядати свої фотографії з мобільного пристрою на екрані телевізора або навіть холодильника.

Повідомлення. Будьте в курсі всіх подій, не відходячи від телевізора. На екрані телевізорі будуть з'являтися спливаючі повідомлення з інформацією про стан ваших IoT-пристроїв, нагадуваннями календаря і повідомленнями про початок вашого улюбленого шоу. Також можна налаштувати отримання повідомлень на смартфоні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані