Телевізор SHARP LC-40LE185M - AT059626 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SHARP LC-40LE185M - AT059626 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SHARP LC-40LE185M

Телевізор SHARP LC-40LE185M - AT059626

Код товару: AT059626
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 40", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV відсутня, Тип тюнеру аналоговий, Колір панелі чорний, VESA н.д,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SHARP
Диагональ экрана 40
Тип телевизора LED
Тип тюнера аналоговый
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Мощность динамиков 10 Вт (5 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 х HDMI, Антенный, 1 х USB
Энергопотребление 46 Вт
Размеры с подставкой 739 x 485 x 177 мм
Размеры без подставки 749 x 440 x 93 мм
Вес с подставкой 5.8
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор SHARP LC-40LE185M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор SHARP LC-40LE185M - телевізор з цілим рядом функцій, якісним звуком і зображенням. LED телевізор Sharp зробить перегляд улюблених телепрограм не просто захоплюючим процесом, але і дозволить повністю зануритися в атмосферу подій, що відбуваються. Завдяки підтримуваного дозволу Full HD 1920 х 1080 і хорошому куту огляду ви отримаєте найвищу чіткість картинки при перегляді HD каналів.

Зображення вражає своїми насиченими кольорами і відмінною яскравістю. Кожна деталь відображається з максимальною чіткістю. Продуманий підхід і застосування останніх технічних новинок дозволило повністю усунути дефекти на кшталт сповзання точок або розмитого зображення під час динамічних сцен. Телевізор відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати, так як він має тонкий і витончений корпус.

Наявність всіх необхідних інтерфейсів дозволять підключити різноманітні пристрої до телевізора, щоб відтворити фільми у високій якості, послухати музику або переглянути фотографії. Як бачите, цей сучасний LED телевізор не обмежується тільки функціями перегляду телебачення, тому купуючи його, Ви отримуєте додаткові мультимедіа можливості. Отримуйте максимум можливостей від LED телевізора Sharp LC-40LE185M!

Мультимедійний контент на екрані телевізора
Завдяки роз'ємів High Definition Multimedia Interface (HDMI), телевізор перетворюється на головний елемент вашого домашнього центру розваг. Перевага роз'єми HDMI полягає в тому, що по одному кабелю в телевізор можна одночасно передавати сигнал відео і звуку найвищої якості з будь-якого пристрою, що підтримує цей інтерфейс.

Дивіться фільми, завантажуючи їх з USB-накопичувача
Ви можете просто вставити ваш USB-накопичувач або жорсткий диск в USB-роз'єм телевізора, щоб записані на носії фільми, фото або музика почали відтворюватися на екрані телевізора.
Sharp LC-32LE185M відрізняється строгим дизайном без надмірностей. Окантовка екрану, захована під захисним склом з покриттям антивідблиску і практично не виділяється при вимкненому екрані, має невелику ширину. Міцні ніжки виготовлені з пластикового композиту.

Вбудований USB медіаплеєр дозволяє відтворювати відео, фото та музичні файли з флеш пам'яті або зовнішнього жорсткого диска. Цей телевізор має багато можливостей та привабливу ціну без компромісів в якості зображення і звуку.

Використання світлодіодів (LED) в якості джерела світла в телевізорах AQUOS гарантує точне управління яскравістю і швидкий відгук, забезпечуючи приголомшливу якість зображення і високу контрастність. Світлодіодне підсвічування дозволяє досягти найнижчого в галузі енергоспоживання.

Телевізори Sharp - це інновації, технологічність і роки традицій, приховані в одному корпусі. Традиційно висока японська якість всіх пристроїв прекрасно уживається з постійними змінами і технологічними проривами, які для компанії стали цілком звичайними. Таким чином, телевізор Sharp - це пристрій, який буде радувати вас прекрасним звуком, зображенням, а також прослужить довгі роки.

Японський бренд існує на світовому ринку досить давно і багато споживачів знають його як надійного виробника. Ті, хто не відстежував історію компанії, можуть пам'ятати такі інноваційні гаджети, як перший мобільний телефон з камерою, який був випущений в далекому 2000 році або ж новинку останніх років - найбільший в світі LED телевізор, створений в 2012 році.

У будь-якому випадку, не дивлячись на високий рівень інноваційних розробок, а також перспективні технології, які регулярно застосовуються у всіх нових лінійках, компанія не забуває і про традиційно високий рівень якості і надійності, так що вибираючи нову відеотехніку Sharp, ви віддаєте перевагу марці, що виробляє одні з найбільш надійних і якісних товарів в світі.

Говорячи про пристрої від цього бренду, варто відразу згадати про величезний вибір, який надає своїм покупцям компанія. Існує безліч лінійок пристроїв, починаючи з самих бюджетних, доступних практично кожному покупцеві, закінчуючи топовими пристроями, оснащеними SmartTV, 3D відео і іншими функціями, якими можуть похвалитися флагманські пристрої від провідних брендів. Основною «фішкою» бренду досі вважається спеціалізація на виробництві телевізорів з великою діагоналлю.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані