Телевізор LG 43UK6390PLG - AT062450 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG 43UK6390PLG - AT062450 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор LG 43UK6390PLG

Телевізор LG 43UK6390PLG - AT062450

Код товару: AT062450
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 43", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 100 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, цифровий DVB-S, аналоговий, Колір панелі білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Диагональ экрана 43
Тип телевизора 4K-телевизоры, LED, Smart TV
Частота развертки панели 100 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-S, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-T2
Цвет панели White
Тип подсветки Direct LED
Технологии улучшения изображения HDR10 Pro, Hybrid Log Gamma, Super Bit Mapping 4K HDR
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення 1 х RJ-45, 2 х USB, 3 х HDMI, Bluetooth, CI, Component, Composite, антенный
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 977 х 636 х 224 мм
Размеры без подставки 977 х 575 х 80.8 мм
Вес с подставкой 9.3
Процессор изображения Quad Core
Підтримувані формати AAC, AC3, AC4, apt-X, DTS, DTS Express, DTS-HD, EAC3, HE-AAC, MP2, MP3, PCM
Вес без подставки 8.3
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор LG 43UK6390PLG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор LG 43UK6390PLG

Слухати. Думати. Відповідь. Новий стандарт визначення. Нова глибина деталей. Дозвіл ULTRA HD 4K в чотири рази більше, ніж у Full HD, забезпечуючи блискучу чіткість і яскраві деталі, які вражають навіть при огляді. Цей рівень деталізації добре підходить для сучасних домашніх розваг, спорту та ігор; отримані зображення будуть перевизначати ваші враження від перегляду. Яскрава і яскрава картинка під будь-яким кутом. Наші новітні інновації Ultra HD вбудовані в унікальну панель IPS 4K, що означає, що ваші розваги можна переглядати під будь-яким кутом без спотворень.

Більше потужності для обробки. Для підтримки вдосконаленої обробки зображень, необхідної для яскравих, чітких зображень 4K, в основі цього телевізора LG - 4 ядра обчислювальної потужності. Швидкий і потужний мозок, щоб переконатися, що у вас є краща картина. Ultimate HDR 4K Picture. Ця передова технологія HDR може адаптуватися до різних форматів HDR і забезпечує сцену за допомогою мастерингу зображення сцени, зображення. Активний HDR краще HDR.

Багатоканальний введення інкапсулює звукового ефекту. Великий телевізор заслуговує відмінного звуку. Ця звукова технологія створює віртуальні мульти-, які створюють ефект ультра об'ємного звучання. Майстерно сучасний дизайн. Стильна рамка обгорнута навколо вашого телевізора. Вміла елегантна підмітальна підставка. Цей гладкий дизайн додає в реальність будь-який клас.

Надчітке зображення з високою роздільною здатністю. Чим вище дозвіл, тим вище деталізація зображення. Дозвіл телевізора LG UHD в 4 рази вище в порівнянні з телевізорами Full HD. Тобто зображення відтворюється в 4 рази чіткіше. Однакове зображення під будь-яким кутом. Телевізор LG UHD точніше передає кольори і однаково якісно відтворює контент, де б ви не сиділи. Основа природного зображення. Чотирьохядерний процесор усуває перешкоди, підвищує різкість і навіть покращує якість зображення з низьким дозволом до рівня 4K.

Active HDR 4K для реалістичних сцен. HDR (розширений динамічний діапазон) - це новий стандарт якості зображення. Він забезпечує високу деталізацію і природне перенесення кольорів з розширеним діапазоном контрастності. Телевізор LG UHD підтримує кілька форматів HDR, в тому числі HDR10 Pro і HLG Pro. Вишуканість всередині і зовні. Завдяки стильним металевим рамкам телевізор виглядає ще більш сучасним.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові. Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ??в широкому асортименті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані