Телевізор PHILIPS 32PHS4503/12 - AT062868 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 32PHS4503/12 - AT062868 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор PHILIPS 32PHS4503/12

Телевізор PHILIPS 32PHS4503/12 - AT062868

Код товару: AT062868
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV відсутня, Частота розгортки панелі 50 Гц, Колір панелі чорний, VESA VESA (100х100мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 32
Тип телевизора LED
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2-HD, цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-S, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (100х100мм)
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 10 Вт
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, Аудиовход (DVI), 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 1 х USB, 1 x Спутниковый вход
Энергопотребление 28 Вт
Размеры с подставкой 732.6 x 455.2 x 166.2 мм
Размеры без подставки 732.6 x 436 x 77.3 мм
Частота обновления PPI 200
Процессор изображения Pixel Plus HD
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, WMA версии 2 до версии 9.2, WAV, MP3, AAC, TXT, SUB, SSA, SRT, SMI, ASS, WMV9/VC1, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1,
Вес без подставки 4.8
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 32PHS4503/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор PHILIPS 32PHS4503/12

Ультратонкий світлодіодний LED TV з технологією Pixel Plus HD. Світлодіодний LED TV: неймовірна контрастність зображення. Завдяки LED-підсвічуванню рівень енергоспоживання знижується, а показники яскравості зображення, контрастності і передачі кольору поліпшуються.

USB для відтворення мультимедійного контенту. Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач, цифрову камеру, MP3-плеєр або інше мультимедійний пристрій через USB-вхід телевізора та перегляд фотографій, відео або слухайте музику, використовуючи зручний екранний оглядач.

Pixel Plus HD: чітке зображення незалежно від джерела. Процесор Philips Pixel Plus HD оптимізує якість зображення і забезпечує кришталеву чіткість і чудову контрастність. При перегляді кабельного телебачення або фільмів на диску ви завжди будете насолоджуватися чітким зображенням з яскравими відтінками білого і глибокими відтінками чорного.

Два входи HDMI з EasyLink для зручності підключення. Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео-, так і аудіосигнал з пристрою на телевізор, закручених дротів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела. Завдяки Philips EasyLink вам буде потрібно лише один пульт дистанційного керування для виконання більшості операцій: управління телевізором, DVD, Blu-Ray, телеприставкою або домашнім кінотеатром.

Royal Philips Electronics of the Netherlands - найбільший європейський виробник електроніки, один з найбільших світових виробників з річним обсягом продажів в 26 мільярдів в європейській валюті.

Фірма PHILIPS спеціалізується на випуску та продажу кольорових телевізорів і телевізорів на одній мікросхемі, приладів для здійснення медичних моніторингів і діагностик, електробритв, приладів освітлення. Підприємства фірми розташовані в 60 країнах світу - на виробництві приладів освітлення, побутової техніки, медичного обладнання та напівпровідників зайнято 116 000 працівників.

Засновники фірми - Антон і Жерард Філіпс - завжди усвідомлювали відповідальність перед суспільством за те, що вони роблять, ведучи свій бізнес - їх турботою було не просто заробляти гроші, а створювати блага для людини, саме тому дух інновацій пронизав всю діяльність їх компанії. Цей дух нововведення і експериментування висловився в 55 000 офіційно зареєстрованих патентах, наявних у фірми. Сьогодні Philips належить: 49 000 дизайнерських зразків, а також 33 000 товарних знаків.

Відома нині компанія була заснована ще в 1891 році в Нідерландах. Засновники: брати Антон і Жерар Філіпс. Першою назвою фірми було Philips & Co (цікаво, що ця назва проіснувала до 1997 року, коли була змінена на відомий нам Philips). Почала свою діяльність компанія з виробництва електричних лампочок. У XXI століття Philips увійшов як всесвітньо відомий бренд з дуже широким асортиментом продукції. До різноманітної побутової техніки та електроніки власного виробництва додалися мобільні телефони, монітори і комп'ютерні комплектуючі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані