Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM) - AT063195 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM) - AT063195 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)
Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM)

Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 Ti 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM) - AT063195

Код товару: AT063195
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Відеокарта (модель) NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, Процесор (тактова частота GPU/Boost), МГц 1350/1650, Процесор (режим ОС, тактова частота GPU/Boost), МГц 1350/1665, Відеокарта (об'єм пам'яті) 11 ГБ (тип пам'яті) gDDR 6, Розрядність шини пам'яті, біт 352, Частота роботи шини пам'яті, МГц 14000, Додаткове живлення 8+8 pin, Версія DirectX 12, Займаних слотів (ширина) 2,7, Штрихкод 47180171365

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Порт DisplayPort (mini/micro) 2 x DisplayPort v1,4
Порт HDMI (mini/micro) 2 x HDMI v2,0b
Версия OpenGL 4.5
Штрихкод 4718017136570
Тип упаковки коробка
Охлаждение активное (радиатор+вентилятор)
Опис

Придбати Відеокарта ASUS GeForce RTX2080 11GB GDDR6 Strix OC (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAM) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Геймерська відеокарта з 11 ГБ відеопам'яті GDDR6 та сучасними технологіями для ігор у вирішенні 4K та віртуальної реальності

  • NVIDIA TURING: відеокарти ROG GeForce RTX використовують графічні процесори з мікроархітектурою Turing та сумісні з платформою розробки додатків RTX. Результат – у 6 разів більша продуктивність порівняно з моделями попереднього покоління та підтримка сучасних технологій штучного інтелекту та трасування променів у режимі реального часу.
  • DirectX 12: інноваційні візуальні ефекти та методи рендерингу роблять ігри ще більш реалістичними.
  • Роздільна здатність 4K: висока продуктивністьвідеокарт серії GeForce RTX дозволяє насолоджуватися сучасними іграми з роздільною здатністю 4K – з неймовірним рівнем деталізації.
  • Вентилятори Axial-tech мають оптимізовану конструкцію та захист від пилу (IP5X).
  • 2,7-слотовий форм-фактор дозволив збільшити площу поверхні радіатора більш ніж на 20% порівняно з пристроями попереднього покоління.
  • Технологія MaxContact забезпечує покращене відведення тепла від графічного чіпа за рахунок двократного збільшення площі контакту між ним і основою кулера.
  • Технологія Auto-Extreme покращує надійність готового продукту за рахунок повністю автоматизованого виробництва.
  • Технологія Super Alloy Power II: високоякісна елементна база та потужна система живлення.
  • Технологія FanConnect II: два роз'єми для системних вентиляторів.
  • ПрограмнеЗабезпечення GPU Tweak II дозволяє легко керувати всіма параметрами відеокарти.

ЗАПАЛИ ГРУ!

Використовуючи флагманський процесор NVIDIA та безліч ексклюзивних технологій ASUS, відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti готова подарувати геймерам фантастичні враження від комп'ютерних ігор. Потужна система живлення дає простір для експериментів з розгону, а оптимізований до досконалості кулер дозволяє графічному чіпу Turing показати себе у всій красі. І все це - під вашим повним контролем, адже цілий арсенал зручних утиліт дає можливість налаштовувати всі параметри пристрою на свій смак.

Потужне та тихе охолодження

Щоб тримати під контролем температуру графічного чіпа Turing, на цій відеокарті використовується кулер збільшеного розміру, що потребує більш потужних та ефективнихвентиляторів, які справлялися б зі своєю роботою за мінімального рівня шуму. Саме такими є вентилятори Axial-tech. Розмір їхньої центральної частини зменшений, щоб збільшити довжину лопатей, а спеціальне кільце-обмежувач забезпечує структурну міцність та посилений тиск повітря у напрямку радіатора ROG Strix GeForce RTX 2080Ti. В цілому, вентилятори Axial-tech здатні переміщати більше повітря і обертатися на більш високих швидкостях у порівнянні зі звичайними, причому без збільшення рівня шуму, а пиленепроникна конструкція, що відповідає стандарту IP5X, гарантує їхню довговічність.

Інтелектуальне рішення

При малому та середньому рівні навантаження, коли температура графічного процесора залишається нижчою за 55°C, кулер охолоджуватиме відеокарту в пасивному режимі, тобто при нульовому рівнішуму від вентиляторів. Якщо температура підвищиться, ветилятори автоматично ввімкнуться. (*Щоб увімкнути безшумний режим роботи, скористайтесь утилітою GPU Tweak, перебуваючи в режимі Performance (P) налаштувань BIOS, або перейдіть в режим BIOS Quiet (Q) за допомогою перемикача на відеокарті.)

Більше місця для радіатора

Нові відеокарти ASUS мають товщину 2,7 слота, тому на них встановлений радіатор більшого розміру, ніж референсна відеокарта. Загальну площу теплорозсіювання у відеокарті ROG Strix GeForce RTX 2080Ti збільшено на 20% порівняно з відеокартами аналогічного класу попереднього покоління. Покращене тепловідведення означає більше можливостей для розгону та менше швидкість обертання вентиляторів (а значить і шум) під час гри.

Максимальний контакт

Технологія MaxContact дозволяє зробити поверхнюоснови радіатора, який встановлений на графічному процесорі, більш гладкою. Площа контакту збільшена вдвічі порівняно із звичайними радіаторами, що значно покращує тепловідведення.

Автоматизований процес виробництва

Всі відеокарти ROG Strix виготовлені за допомогою повністю автоматизованого процесу виробництва (технологія Auto-Extreme), який встановлює нові стандарти галузі. Зазвичай паяння компонентів для наскрізного та поверхневого монтажу виконується на окремих етапах. Технологія Auto-Extreme дозволяє виконати всю пайку за один прохід, що зменшує теплове навантаження на компоненти та дозволяє уникнути використання агресивних речовин хімічної очистки. Кінцевий результат – зменшення шкідливого впливу на довкілля, зниження енергоспоживання тапідвищення надійності кінцевої продукції

Особливо міцна конструкція

Щоб підсилити конструкцію відеокарти ROG Strix GeForce RTX 2080, на ній використовується спеціальна рама, що запобігає вигину та скручування друкованої плати.

Моніторинг та налаштування параметрів відеокарти

У комплект сучасних відеокарт ASUS входить ексклюзивна утиліта GPU Tweak II, за допомогою якої можна отримати повний контроль над графічною підсистемою комп'ютера. Дана утиліта дозволяє налаштовувати такі параметри, як частота графічного ядра, частота відеопам'яті, напруга живлення, режим роботи вентилятора охолодження і т.д. Всі параметри можна контролювати в режимі реального часу за допомогою вікна, що настроюється.

Запали гру!

Стильна світлодіодна підсвітка Aura, реалізована на кожусіі підсилювальній пластині відеокарти ROG Strix GeForce RTX 2080Ti, підтримує величезну палітру відтінків у поєднанні з візуальними ефектами, що зачаровують. Її колір може змінюватися в залежності від температури або такт вашої улюбленої музики. Крім того, за допомогою програми Aura Sync робота підсвічування різних компонент синхронізується між собою. Шукайте логотип Aura Sync - їм відзначені продукти, що підтримують технологію синхронізації підсвічування від ASUS!

Вимкнення підсвічування

Деколи ми втомлюємося від буйства фарб. Ось чому відеокарта ROG Strix GeForce RTX 2080Ti оснащена зручною кнопкою режиму невидимки. Достатньо одного натискання – і все її підсвічування миттєво згасне.

Вибір за вами!

Що у вас у пріоритеті: знижена температура графічного чіпа чи менше шуму від відеокарти? У режимі Performanceвентилятори обертатимуться на вищій швидкості, щоб утримувати температуру на максимально низькому рівні, а в режимі Quiet відеокарта буде тихішою за рахунок деякого збільшення температури при тому ж енергоспоживання та продуктивності. Для ще більш гнучкого настроювання системи охолодження скористайтесь нашою ексклюзивною утилітою GPU Tweak II.

Відкрийте для себе новий світ

Розширені можливості для рендерингу VR-контенту, трасування променів у реальному часі та технології штучного інтелекту у ROG Strix GeForce RTX 2080Ti виводять VR-системи на новий рівень реалістичності. А завдяки інтерфейсу VirtualLink, який слугує для зручного підключення до комп'ютера гарнітур нового покоління через один кабель з використанням альтернативного режиму USB Type-C, перейти до бою можна максимальношвидко.

Ідеальна плавність

У відеокарті ROG Strix GeForce RTX 2080Ti реалізована технологія NVIDIA G-SYNC, що синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки G-SYNC усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує більш високу якість зображення при максимальних налаштуваннях.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані