Ніж Firebird F716-S - AT063298 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Firebird F716-S - AT063298 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ніж Firebird F716-S

Ніж Firebird F716-S - AT063298

Код товару: AT063298
Немає в наявності
Короткий опис:
Довжина клинка 85 мм, Матеріал клинка нержавіюча сталь, Вага 145 г, Загальна довжина 210 мм, Товщина клинка 3.5 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 85 мм
Материал клинка нержавіюча сталь
Общая длина 210 мм
Толщина клинка 3.5 мм
Материал рукояти G10
Замок AXIS
Виробник Firebird
Вага 145 г
Опис

Придбати Ніж Firebird F716-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія Firebird представляє новий складаний ніж F716-S з прямим і серрейторним заточенням леза, який стане відмінним супутником для рибалок і туристів.

Firebird F716-S — туристичний функціональний ніж з динамічним клинком - напівсеррейтором.
Нержавіюча сталь марки 440С відмінно тримає заточку і володіє підвищеною стійкістю до різного роду руйнувань.
Склопластик G10, з якого виконані накладки рукояті, також відрізняється високими експлуатаційними характеристиками.
Вага виробу - 145 г, загальна довжина - 21 см, довжина в похідному вигляді - 12 см, ширина клинка - 0,35 см, довжина клинка - 8,5 см.

Ніж з комбінованим заточуванням леза - інструмент вельми специфічного призначення і не використовується настільки повсюдно, як звичайний ніж з класичним прямим заточуванням.
Як правило, подібні ножі - напівсеррейтори використовуються промисловиками, альпіністами, яхтсменами і, власне, тими, хто має справу з волокнистими, грубими, багатошаровими і, в цілому, складними матеріалами.
Firebird F716-S — це відмінний допоміжний інструмент, який в більшості випадків зможе замінити звичайний ніж, а також впорається з тими завданнями, які класичному інструменту не по силам.

Особливості серрейторного заточування полягають у тому, що наявність хвилястої кромки говорить про збільшення ріжучої площі, геометрія кромки сприяє кращому проникненню в матеріал, а також позитивно позначається на тривалості ефективного заточування.
Однак, ніж з комбінованим заточенням леза більш універсальний для більшості користувачів, ніж чистий серрейтор, який використовується у вкрай вузькому сегменті діяльності.
Якщо вам потрібен портативний робочий ніж з додатковими можливостями, то варто звернути увагу на Firebird F716-S, який без зусиль впорається не тільки зі своєю основною функцією, але і з додатковими навантаженнями і завданнями.

Дизайн моделі і замковий механізм відповідають за ергономічність ножа Firebird F716-S, так як завдяки формі рукояті, протекційним не ковзаючим накладкам та фіксатора Axis Lock, який забезпечує комфортну роботу з ножем однією рукою, експлуатація інструменту стає простою, легкою і безпечною.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані