Телевізор LG 50UK6750PLD - AT064303 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG 50UK6750PLD - AT064303 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор LG 50UK6750PLD

Телевізор LG 50UK6750PLD - AT064303

Код товару: AT064303
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 50", Роздільна здатність екрану 3840 x 2160, Підтримка Smart TV так, Частота розгортки панелі 50 Гц, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, аналоговий, Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, 4K-телевизоры
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, аналоговый
Цвет панели Чорний
Тип подсветки Direct LED
Технологии улучшения изображения True Colour, Dynamic Tone Mapping, Contrast Enhancer
Мощность динамиков 20 Вт (10 Вт х 2)
Інтерфейси підключення Composite, Component, 4 х HDMI, CI+, 2 х USB, 1 х RJ-45, S/PDIF, Bluetooth, 1 x Спутниковый вход
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 1128 x 715 x 259 мм
Размеры без подставки 1128 x 658 x 86 мм
Вес с подставкой 12.8
Частота обновления TM 100
Процессор изображения Quad Core
Вес без подставки 11.6
Разрешение экрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Опис

Придбати Телевізор LG 50UK6750PLD Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Філософія LG сконцентрована навколо людей, щирості та відданості своїм принципам.
Мова йде про розуміння споживачів і оптимальні рішення, які LG може запропонувати, разом з новим досвідом у процесі впровадження інновацій, які роблять життя кращим.
LG прагне чітко розуміти свого споживача — постійно у вивченні нових сфер діяльності, в пошуку рішень для кращого життя, готова до нових викликів.
LG розвиває імідж бренду "life's Good" поступово, будучи завжди відкритими до діалогу.
LG одночасно сучасний і автентичний, постійно еволюціонуюий відповідно до основ своєї філософії у відповідності із сучасними трендами.

Телевізор LG 50UK6750PLD
Висока роздільна здатність для кристально чистого зображення

Чим вище роздільна здатність, тим більше деталей містить картинка. Роздільна здатність телевізора LG UHD в чотири рази перевершує роздільну здатність телевізорів Full HD TV. Це означає, що ви можете бачити в 4 рази більш чітку картинку.

Чітка картинка при перегляді під будь-яким кутом
Телевізор LG UHD TV підтримує більшу кількість кольорів, завдяки чому зображення на екрані виходить надзвичайно чистим, незалежно від того, з якого місця ви дивитеся телевізор.

Суть бездоганної картинки
Чотириядерний процесор працює без утоми, щоб знизити рівень шуму і підвищити чіткість зображень навіть з низькою роздільною здатністю до якості, порівнянної з зображеннями якості 4К.

Посилений пік яскравості
Телевізор LG Ultra Luminance дозволить вам насолоджуватися більш насиченим зображенням з посиленою яскравістю за рахунок зниження яскравості темних ділянок та підвищення яскравості світлих ділянок.

Технологія 4K Active HDR
Формат HDR (розширений динамічний діапазон) — це новий стандарт якості зображення. Він володіє високою якістю передачі деталей і природними кольорами при високому діапазоні контрастності. Телевізор LG UHD підтримує різні формати HDR, в тому числі HDR10 Pro і HLG Pro.

Динамічне зіставлення тонів
Телевізор LG UHD обробляє краї кадрів з допомогою технології динамічного регулювання. За допомогою даної чутливої технології обробки формат SDR можна відтворити у форматі HDR.

Багатоканальна технологія
Хорошому телевізору потрібна хороша аудіо система. Ця аудіо технологія створює віртуальну багатоканальність, завдяки чому ви можете чути об'ємне звучання.

Високотехнологічний як всередині, так і зовні
Стильні металеві рамки надають сучасному дизайну цього телевізора ще велику елегантність і вишуканість.

Простота для вашої зручності
Відкрийте для себе безліч функцій розумного телевізора LG з WebOS. Скористайтеся розширеними можливостями управління і пошуку, щоб відкривати і перемикати обрані програми та інші преміальні сервіси за допомогою голосового управління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані