Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC) - AT964795 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC) - AT964795 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)
Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC)

Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 Ti 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC) - AT964795

Код товару: AT964795
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сімейство графіки - NVIDIA, Графічний чіп - GeForce RTX 2080 Ti, інтерфейс - PCI-Express x16 3.0, об'єм вбудованої пам'яті - 11 ГБ, тип пам'яті - GDDR 6, розрядність шини пам'яті - 352 Bit, частота ядра (Base) - 1620 частота пам'яті - 14000 MHz, роз'єм - 3 x DisplayPort, HDMI, USB Type-C, тип системи охолодження - активний, вид охолодження - кулер, роз'єм додаткового живлення - 8 + 8 pin,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GIGABYTE
Объем встроенной памяти 11 ГБ
Разрядность шины памяти 352 Bit
Тип пам'яті GDDR 6
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Семейство графики nVidia
Разъемы 3 x DisplayPort, HDMI, USB Type-C
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения кулер
Разъемы дополнительного питания 8 + 8 pin
Частота ядра (Base) 1620 MHz
Частота памяти 14000 MHz
Максимальное число дисплеев 4
Максимальна роздільна здатність Ultra HD 8K (7680x4320)
Количество вентиляторов 1 шт
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 750Вт
Графический чип GeForce RTX 2080 Ti
Версия DirectX 1.2
Версия OpenGL 4.6
Размеры (мм) 272 x 113 x 35 мм
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Технологии Multi-GPU 2-way
Опис

Придбати Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX2080 11Gb TURBO OC (GV-N208TTURBO OC-11GC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Нова флагманська відеокарта nVidia - це революційний Рівень (ступінь) продуктивності та реалізму в іграх. потужна та продуктивна архітектура NVIDIA Turing , інноваційні технології та 8 ГБ ультрашвидкісної пам'яті нового покоління GDDR6 роблять її найкращою у світі ігровою відеокартою.

nVidia Turing
Відеокарта Gigabyte RTX 2080 Ti Turbo OC 11G спроектована та створена на базі потужної архітектури Turing та абсолютно нової платформи RTX. Вони до 6 разів продуктивніші за відеокарти попереднього покоління і привносять в ігри технології штучного інтелекту та трасування променів у реальному часі.

VR Ready
Відкрийте для себе віртуальну реальність новогопокоління, мінімальні затримки та сумісність (Plug-and-Play) з найкращими VR-гарнітурами – все це завдяки технологіям NVIDIA VRWorks. Звуковий супровід, фізика та тактильні відчуття у VR дозволять вам відчути кожен момент ігрового процесу.

TURBO FAN COOLING SYSTEM
Система охолодження з турбонаддувом GIGABYTE призначена для систем, які використовують кілька відеокарт у корпусі з обмеженим простором. Завдяки графічному процесору з прямим дотиком парової камери, повітродувному вентилятору та екстер'єру спеціальної форми він забезпечує більший потік повітря та краще розсіювання тепла.

Оптимізований потік повітря
Спеціально спроектована зовнішня поверхня збільшує потік повітря на відеокарті в обмеженому просторі, а потім тепло, що виділяється відеокартою, швидковідводиться із усього корпусу за допомогою наднадійного вентилятора.

Випарна камера з прямим контактом
Парова камера має найкращу теплопровідність для швидкої передачі тепла від графічного процесора до радіатора. Крім того, тепло від VRAM та MOSFET також передається через металеву накладку до радіатора, а потім вентилятор відводить тепло зі всього шасі.

Тандем шарикопідшипників
Подвійний шарикопідшипник - довговічна конструкція вентилятора з довговічністю більше 50000 годин. Подвійний кульковий підшипник має щонайменше вдвічі більше терміну служби, ніж підшипник.

Надійність та екстремальний оверклокінг
Реалізована в модулі перетворення напруг живлення графічної плати схема 8+2 фази забезпечує комфортні умови роботи для польових транзисторів, при цьому наНа рівні схемотехніки реалізовано захист від перегріву та балансування навантаження для кожного МОП-компонента. Основу елементної бази доповнюють сертифіковані в рамках концепції Ultra Durable дроселі та конденсатори, які демонструють відмінну продуктивність та гарантують тривалий термін служби виробу.

Індикатори живлення
Інтелектуальний світлодіодний індикатор повідомить гравця, якщо з будь-якої причини параметри живлення шини PCI-E відрізнятимуться від штатних.

  • Безперервне свічення: кабель живлення не підключений
  • Свічення відсутнє: штатні параметри живлення
  • Індикатор блимає: Некоректні параметри живлення

Технологія NVIDIA NVLINK
Завдяки технології NVIDIA NVLink (NVIDIA SLI), яка дає можливістьоб'єднати ресурси двох графічних плат на базі ідентичних ГП GeForce RTX за допомогою перемички NVLink Bridge, ентузіасти отримують чудову можливість набути унікального досвіду — задіяти режим 4K в іграх та оцінити переваги нових продуктів на прикладі VR-різноманітних додатків. Крім того, засобами AORUS Engine фірмовий міст NVLink Bridge можна інтегрувати у схему підсвічування системи загалом.

Двигун AORUS
Сучасний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс фірмового ПЗ забезпечує швидкий доступ до налаштувань тактових частот, напруги живлення, режимів роботи вентиляторів залежно від потужності, що споживається, і все це в реальному часі виходячи з вимог конкретної гри.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані