Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO) - AT964804 - купити Відеокарти в Києві й Україні, доступні ціни на Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO) - AT964804 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO)
Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO)
Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO)
Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO)
Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO)

Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO) - AT964804

Код товару: AT964804
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сімейство графіки - NVIDIA, Графічний чіп - GeForce RTX 2080 Ti, інтерфейс - PCI-Express x16 3.0, об'єм вбудованої пам'яті - 11 ГБ, тип пам'яті - GDDR 6, розрядність шини пам'яті - 352 Bit, частота пам'яті - 16000 MHz, роз'єм x DisplayPort, HDMI, USB Type-C, тип системи охолодження - активний, вид охолодження - кулер, радіатор, роз'єм додаткового живлення - 8 + 8 pin, 6 pin,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Объем встроенной памяти 11 ГБ
Разрядность шины памяти 352 Bit
Тип пам'яті GDDR 6
Інтерфейс PCI-Express x16 3.0
Семейство графики nVidia
Разъемы 3 x DisplayPort, HDMI, USB Type-C
Тип системы охлаждения активный
Вид охлаждения + радиатор, кулер
Разъемы дополнительного питания 6-pin, 8 + 8 pin
Частота ядра (Boost) 1755 MHz
Частота памяти 16000 MHz
Максимальное число дисплеев 4
Максимальна роздільна здатність Ultra HD 8K (7680x4320)
Количество вентиляторов 3 шт.
Минимальная рекомендованная мощность блока питания 650 Вт
Графический чип GeForce RTX 2080 Ti
Версия DirectX 1.2
Версия OpenGL 4.5
Размеры (мм) 328 x 140 x 57 mm
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Технологии Multi-GPU 2-way, SLI
Вага 1545 г
Опис

Купити Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb GAMING Z TRIO (RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Повернення монстра
Моделі серії (модельного ряду) GeForce RTX 20 Gaming Z Trio – це монстри серед відеокарт, оскільки в них застосовуються найпотужніші та найпродуктивніші графічні процесори та найпотужніша та найпродуктивніша система охолодження з трьома вентиляторами. Чорний колір поєднує та поєднується в їхньому дизайні з сірим кольором збройового металу. У їхньому витонченому вигляді виділяється міцна металева підсилювальна пластина зі шліфованою поверхнею, а на передній і бічній сторонах можна побачити розкішне повнокольорове підсвічування, яке налаштовується і синхронізується з підсвічуванням інших компонентів через додаток Mystic Light.

Барвисте підсвічування
Наповніть відеокарту яскравими кольорами за допомогою вбудованого підсвічування. Скориставшись утилітою Mystic Light, можна вибрати серед мільйонів відтінків та кількох динамічних візуальних ефектів. Змінювати зовнішній вигляд пристрою пристрою - дуже просто, потрібно лише зробити кілька клацань мишкою. Якщо ви трохи втомилися від буйства фарб, то можете так само легко повністю відключити підсвічування.

Під надійним прикриттям
На звороті відеокарти Gaming Z Trio знаходиться підсилювальна пластина - бекплейт, яка не тільки робить пристрій міцнішим, але й надає йому класний зовнішній вигляд пристрою. Крім того, завдяки термопрокладкам вона виступає у ролі радіатора для деяких елементів відеокарти.

Система охолодження Tri-Frozr
Нова система Tri-Frozr продовжуєпідтримувати відмінну репутацію MSI у галузі охолодження. використання (експлуатації) трьох вентиляторів на величезному радіаторі забезпечує відмінне охолодження та тишу.

Вентилятори TORX 3.0
Вентилятори TORX останньої версії піднімають планку ефективності ще вище. Традиційні лопаті з оновленою обробкою фокусують повітряний потік, який потім прямує дисперсійними лопатями, що створюють збільшений статичний тиск.

  • Дисперсійні лопаті вентилятора мають крутіший профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження.
  • Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і спрямовують на масивний радіатор охолодження.

Дворядні підшипники
Дворядні підшипники забезпечуютьвентиляторам MSI TORX 3.0 тривалий термін експлуатації, гарантуючи безпроблемний геймінг протягом тривалого часу. Працюючи під навантаженням, вентилятори залишаються практично безшумними. Це дає можливість відеокарті залишатися холодною навіть під час найважчих ігрових сесій.

Zero Frozr — охолодження за запитом
Вперше представлена в 2008 році технологія MSI Zero Frozr не залишилася непоміченою, тоді як зараз вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються за відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитись на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

Продумана аеродинаміка
Створення найкращої системи охолодження потребує знання законів аеродинаміки.
Хвиляста формаребер дає можливість повітряному потоку легше проходити через радіатор, що сприяє зниженню шуму.
Технологія Airflow Control служить для того, щоб повітряний потік прямував безпосередньо на теплові трубки, при цьому завдяки збільшеній площі тепловіддачі може поглинути більше тепла, перш ніж залишити радіатор.

Сконцентровані теплові трубки
Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з багатьох алюмінієвих ребер, розподіляючи тепло по всій його довжині. Для найбільшого ефекту вони розташовуються максимально і в повному обсязі щільно один до одного в основі радіатора, в районі контакту з графічним процесором.

Оптимізована розводка
Під металевими радіаторами ховається найголовніше – друкована плата, де розміщеніусі компоненти відеокарти. Оптимізована розведення електронних з'єднань між ними дає можливість їм обмінюватися даними на максимально та в повному обсязі швидкості.

Охолодження пам'яті
Для охолодження чіпів пам'яті використовується лита міцна металева пластина, яка також запобігає вигину друкованої плати, прикріплена до її кріпильної панелі. Елементи системи живлення у правій частині пристрою охолоджуються пластиною, яка є частиною основного радіатора.

Оригінальна друкована плата
Не всі друковані плати однаково добрі. Плата від MSI відрізняється від референсної потужнішою системою живлення, великою кількістю шарів і більшою площею. Все це в кінцевому підсумку виявляється у більш стабільній роботі пристрою.

перелік функцій та можливе програмнезабезпечення
Програмне забезпечення, що додається до відеокарти MSI, допоможе вичавити з неї максимум швидкості і персоналізувати її параметри на свій смак.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані