Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA - AT984538 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA - AT984538 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA
Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA

Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA - AT984538

Код товару: AT984538
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 43 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 20 Вт, 1 х RJ-45, CI, Аудіовихід, Composite, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (200x200мм), 963.5 x 645.2 x 334.3 мм, 9 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели White
VESA VESA (200x200мм)
Технологии улучшения изображения Auto Motion Plus, Dialog Enhancement, HDR, Motion Rate
Мощность динамиков 20 Вт
Інтерфейси підключення CI, антенный
Операційна система Tizen
GPU Crystal Processor 4K
Размеры с подставкой 963.5 x 645.2 x 334.3 мм
Размеры без подставки 963.5 х 557.7 х 56.8 мм
Вес с подставкой 1.13 кг
Частота обновления PQI 2800
Процессор изображения Crystal Processor 4K
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Официально импортированный ТВ, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор Samsung UE43TU8510UXUA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Технологія Dynamic Crystal Color

Оцініть динамічну передачу кристально чистих кольорів , насолодіться високим рівнем деталізації. Пориньте в перегляд, захоплюючись бездоганною якістю зображення. Кожен кадр -досконала картина, реалізм якої заворожує.

Технологія парної підсвічування Dual LED

Тепер кольору на екрані виглядають абсолютно, володіючи чіткої контрастністю і реалізмом. Це стало можливим завдяки застосуванню алгоритму подвійний підсвічування Dual LED. Його суть полягає в оптимізації тони підсвічування, залежно від зображення на екрані.

Процесор Crystal 4K

Телевізори Crystal UHD 4K оснащений і укомплектовані потужним процесором, який має великий потенціал. У його силах -миттєво обробляти контент, адаптувати формат і якість зображення. Чіпсет такого рівня забезпечить вам абсолютно новий досвід використання (експлуатації) ТВ.

Тоньше рамки, більше витонченості З 3 сторін безрамковий дизайн

Зосередьтеся на перегляді, не звертаючи уваги на панель. Елегантний корпус обрамляє екран тонкими рамками, тому практично не помітний. Піддайтеся справжньому ефекту занурення з новим телевізором, виконаним в мінімалістичному дизайні.

Приголомшлива природність з форматом 4K UHD Дозвіл 4К

Екран 4K UHD ТВ містить в чотири рази більше пікселів, порівняно з FHD-дисплеєм. Це означає, що зображення Crystal UHD 4K має істотно вище деталізацію, контрастність і насиченість. Результат -неймовірно реалістична передача самого різного контенту.

Ще більше деталей з HDR Підтримка HDR

Насолоджуйтесь точною деталізацією, навіть на найтемніших ділянках зображення. З технологією HDR вам доступна широка палітра кольорів, діапазон якої відтворюватися на екран. Оцініть глибину і різкість в кожному русі, відчуйте, скільки життя тепер в героях сюжету.

Контроль і плавність в ігровому режимі

Пориньте в процес улюбленої гри, забувши про розмиття і тремтіння. Завдяки спеціальному ігровому режиму відбувається автоматична оптимізація настройок, в результаті якої ви можете краще контролювати сюжет.

Телевізор як частина інтер'єру

Використовуйте ексклюзивний режим галереї, щоб перетворити ваш будинок. Транслюйте на екран фото, або встановіть заставку під фон стіни, адже ваш телевізор -стильний елемент затишку. Тепер ТБ -не просто дисплей, а потужний пристрій управління контентом. Інтер'єрний режим Ambient покаже вам абсолютно новий етап використання (експлуатації) екрану TV.

Система для розміщення проводів

Забудьте про безлад і поплутаних кабелях, адже телевізор Samsung Crystal UHD доповнений системою для прокладки проводів . Так ви усунете проблему небезпечних, неестетичних і довгих дротів, створивши ідеальний вигляд кімнати.

Беріть максимум від вашого ТВ

Керуйте системою підключених до ТВ пристроїв, використовуючи для цього загальний пульт. Оцініть зручність керування універсальним пультом ДУ One Remote, контролюючи різні прилади. До того ж, тепер ваш улюблений контент зібраний в платформі Smart Hub, яка має неймовірні можливості.

Один екран для двох пристроїв

Суміщайте справи, використовуючи режим розділеного екрану. дивіться і насолоджуйтеся фільм в одній частині ТВ, а на іншу транслюйте контент зі свого смартфона. Таким чином, ви не пропустите сюжет кіно, і виконайте потрібну задачу на телефоні. Режим Multi View допоможе ефективно використовувати час, проведений біля телевізора.

Платформа AirPlay 2

Керуйте телевізором з пристрою Apple, відтворюючи контент відразу на екран. Транслюйте музику, фото і відео максимально і в повному обсязі швидко, використовуючи бездротове підключення. Інтегрована в Smart TV іконка програми відкриє доступ до мультимедійних файлів, онлайн-бібліотеці і безлічі фільмів.

Ваш "розумний будинок" з додатком SmartThings

Встановіть програму SmartThings на ваш Samsung Crystal UHD 4K, щоб управляти всіма пристроями на одному дисплеї. Автоматизуйте ваш будинок, використовуючи інтелектуальні можливості кожного приладу.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані