Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12 - AT986114 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12 - AT986114 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар руль игровой, купить с доставкой в Чернигов, рекомендуем вам камеры, стоимость вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить строй, обратите внимание на компьютер купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на автомобильный видеорегистратор, предлагаем вам сделать выбор биговальный аппарат и заказать с доставкой в Лисичанске.
  • Рекомендуем купить компьютерные в нашем магазине, а также машинка уничтожения с доставкой по Луцку.
  • Предлагаем ознакомиться с abs 3d принтера, либо увлажнитель воздуха, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12
Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12
Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12
Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12

Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12 - AT986114

Код товару: AT986114
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 58 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 ( 20 Вт), CI +, 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, 3 х HDMI, Headphone, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (200х100мм), 1302.1 x 858.1 x 256,2 мм, 15.2 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 58
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
VESA VESA (200х100мм)
Технологии улучшения изображения HDR
Система цветности (поддерживаемые стандарты) NTSC, PAL, SECAM
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI
Операційна система SAPHI
Энергопотребление 81 Вт
Размеры с подставкой 1302.1 x 858.1 x 256.2 мм
Размеры без подставки 1302.1 x 792.9 x 89.8 мм
Вес с подставкой 1.54 кг
Процессор изображения P5 Perfect Picture
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор PHILIPS 58PUS7555/12 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Висока якість зображення. Гідний звук.
Пориньте в момент. Цей HDR-телевізор від Philips забезпечує чудову якість зображення і преміальне звучання Dolby Atmos. Якісне потокове мовлення ігр та спортивних подій в форматі HDR. Панель управління SAPHI дає можливість швидко отримувати доступ до контенту, який ви любите.

Процесор Philips P5: чудову якість з практично будь-якого джерела.
Процесор Philips P5 передає контент з якістю , як на джерелі. Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів і природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість і контрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Рух на екрані ідеально плавне.

Dolby Vision і Dolby Atmos. Кінематографічні зображення і звук.
Підтримка форматів Dolby для звуку і відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати і звучати максимально і в повному обсязі реалістично. Як матеріали Blu-Ray, так і новий епізод серіалу, доступного за передплатою, постануть перед вами з максимально і в повному обсязі контрастністю і яскравістю, а також реалістичною передачею кольору. І все це буде супроводжуватися об'ємним, чітким і глибоким звуком.

Доступ до меню зі значками однією кнопкою.
SAPHI -швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV стає справжнім задоволенням. Оцініть відмінну якість зображення і просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Керуйте телевізором з легкістю і швидко переходите до популярних додатків Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і т. Д.

4K UHD Smart LED TV. Насичені кольори, красиві деталі.
4K UHD Smart LED TV. Насичена кольору і більшою деталей. Телевізор Philips 4K UHD TV забезпечує реалістичність контенту завдяки високій контрастності і насичених кольорів. Більш глибока картинка і плавний рух. Фільми, передачі, ігри та багато іншого будуть виглядати відмінно незалежно від джерела.

Підтримка HDR10 +. Зображення в точній відповідності з задумкою режисера.
ваш телевізор Philips здатний вичавити максимум з відеоформату HDR10 +. Контрастність, колір і яскравість налаштовуються в покадровому режіме.Неважно, що ви дивитеся і насолоджуйтеся, -популярний серіал або новий блокбастер -ви обов'язково оціните глибокі тіні. Яскраві поверхні стануть ще яскравіше, а кольори -ще реалістичніше.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані