Телевізор SONY KD49XH8096BR - AT986997 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор SONY KD49XH8096BR - AT986997 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор SONY KD49XH8096BR
Телевізор SONY KD49XH8096BR
Телевізор SONY KD49XH8096BR
Телевізор SONY KD49XH8096BR
Телевізор SONY KD49XH8096BR
Телевізор SONY KD49XH8096BR
Телевізор SONY KD49XH8096BR

Телевізор SONY KD49XH8096BR - AT986997

Код товару: AT986997
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 49 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 20 Вт, 1 х RJ-45, 2 х USB, CI, Composite, 4 х HDMI, Headphone, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (200x200мм), 1101 x 704 x 286 мм, 11.6 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения HDR
Мощность динамиков 20 Вт
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI, антенный
Операційна система Android
Энергопотребление 120 Вт
Размеры с подставкой 1101 x 704 x 286 мм
Размеры без подставки 1101 x 645 x 57 мм
Вес с подставкой 12.1 кг
Частота обновления Motionflow XR 400 Гц
Процессор изображения 4K HDR X1
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор SONY KD49XH8096BR Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Насичений колір, об'ємний звук
Насиченість, контрастність і чіткість 4K-зображень, а також навколишній багатовимірний звук забезпечують яскраві враження від перегляду. Красу картинки доповнює дизайн самого телевізора.

Побачити красу з великою кількістю квітів, контрасту і чіткості
Наш потужний і продуктивний процесор використовує передові алгоритми, що усувають шуми і підвищують деталізацію зображення. Завдяки ще більш чіткому 4K-сигналу навіть старі фільми і серіали виглядають майже як в 4K -яскраво, барвисто, жваво і контрастно.

Чіткий різноспрямований звук
Чіткий, високоякісний різноспрямований звук оточить вас з усіх боків і перенесе прямо в серце дії.

Витончений дизайн
Завдяки вузькій рамці телевізор дуже елегантно виглядає і гармонійно вписується в Ппрактіческі будь-який сучасний інтер'єр.

Ппрактіческі будь-який контент у високій роздільній здатності
Наш фірмовий 4K HDR-процесор X1 забезпечує приголомшливе зображення в 4K -багате, детальне, реалістичне, з опрацьованими текстурами. А завдяки технології підвищення і поліпшення дозволу 4K X-Reality PRO будь-яке відео, зняте в форматі 2K або Full HD, виглядає майже так само якісно і реалістично, як в 4К.

Більш широкий і точний колірний діапазон
Технологія TRILUMINOS Display в комбінації з нашими фірмовими процесорами X1 розширює відтворений колірний спектр, завдяки чому наші телевізори передають більше відтінків, ніж звичайні. Ця технологія аналізує дані кожного зображення і оптимізує його, щоб кольори виглядали ще натуральніше і реалістичніше.

Менше розмитості навіть у динамічних сценах
На деяких телевізорах динамічні види спорту і швидкі стрілялки -сцени виглядають розмито. Тому ми створили технологію Motionflow, яка забезпечує чіткість і плавність екранного руху, «домальовуючи» додаткові кадри. В результаті сцени НЕ розмиваються і не залишають залишкових зображень.

Змініть своє уявлення про перегляд з Dolby Vision
Dolby Vision -це HDR-формат, який робить світлі ділянки зображення ще яскравіше і виразніше, темні -більш насиченим, а кольори -жвавіше. З ним ваша вітальня стане справжнім кінозал.

Чіткий різноспрямований звук
Чіткий, високоякісний різноспрямований звук оточує вас з усіх боків і переносить прямо в серце дії.

Dolby Atmos: хвилі звуку навколо вас
Неймовірно об'ємний і багатовимірний звук Dolby Atmos оточує вас з усіх боків. Завдяки цій технології створюється кінематографічний ефект без втрати якості за рахунок оптимізації зображення і звуку. При перегляді улюбленого фільму ви почуєте і відчуєте кожен рух і супроводжуючий звук.

Витончений дизайн
Завдяки вузькій рамці телевізор дуже елегантно виглядає і гармонійно вписується в Ппрактіческі будь-який сучасний інтер'єр.

Чудовий дизайн
Завдяки елегантною конструкції цього телевізора з вузькою рамкою ніщо не буде відволікати вас від перегляду.

простота і легкість і зручність
Наші телевізори на базі ОС Android зроблять ваше життя простіше. Вони забезпечують легкий та зручний доступ до ваших улюблених фільмів та серіалів, сервісів і пристроїв.

Чи знайде, що скажете
Телевізор Android TV від Sony має передову систему управління голосом, так що тепер ви можете шукати фільми і телепередачі в додатках і на каналах мовлення, просто вимовляючи їх назви.

Більше 5000 різноманітних додатків -рекорд для телевізорів Smart TV
Телевізори Sony BRAVIA на базі ОС Android дають вам можливість насолоджуватися величезною кількістю різноманітних додатків, які зроблять ваше життя яскравішим і цікавішим.

Миттєвий доступ
Всі додатки відкриваються за дві секунди -так, Netflix запускається в 3 рази швидше, ніж раніше. Перемикання між додатками також відбувається миттєво.

Приступайте до перегляду натисканням однієї кнопки
На пульті управління від телевізора BRAVIA є спеціальна кнопка Netflix, при натисканні якої відразу починається потокова передача відео.

Підтримка Apple AirPlay і Apple HomeKit
Apple AirPlay дає можливість транслювати відео і аудіо з iPhone, iPad і Mac прямо на телевізор. дивіться і насолоджуйтеся на великому екрані фільми і серіали з програми Apple TV, інших різноманітних додатків або просто з Safari. Показуйте свої фото всім гостям в кімнаті.

Найцікавіше тільки починається
Транслюйте контент на великий екран за допомогою Chromecast
За допомогою технології Chromecast можна транслювати відео, ігри та програми з мобільного пристрою на екран телевізора без втрати якості. Для цього просто натисніть кнопку трансляції Cast на екрані вашого пристрою Android або iOS і продовжуйте користуватися смартфоном або планшетом, як ви звикли.

Зручне інтелектуальне дистанційне керування
Підключайте будь-які пристрої до входу HDMI і керуйте ними за допомогою пульта. Завдяки більш тонкої і закругленою конструкції, вбудований мікрофон для голосового управління і поліпшеному розташуванню кнопок використовувати його легко.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані