Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA - AT987302 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA - AT987302 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA
Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA

Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA - AT987302

Код товару: AT987302
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, QLED -телевізор, 43 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, аналоговий, 60 Вт, 2 х USB, CI, 3 х HDMI, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -н.д, 1200 x 564.7 x 327 мм, 26.0 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип телевизора QLED - телевизор
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA н.д
Технологии улучшения изображения 100% Color Volume with Quantum Dot, HLG, Motion Rate 100
Мощность динамиков 60 Вт
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI, антенный
Операційна система Tizen
Размеры с подставкой 1200 x 564.7 x 327 мм
Размеры без подставки 1228.1 x 564.7 x 83.4 мм
Вес с подставкой 33.3 кг
Частота обновления PQI 2800
Процессор изображения Quantum 4K
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Официально импортированный ТВ, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Телевізор, який рухається відповідно до контентом

The Sero рухається відповідно до вашого контенту: горизонтальний режим -для перегляду телепередач і фільмів, вертикальний -для мобільного контента і різноманітних додатків. The Sero завжди забезпечує правильний кут перегляду -повертається вертикально для перегляду мобільного контенту та різноманітних додатків і горизонтально -для фільмів і телепередач.

Телевізор, який максимально і в повному обсязі адаптований до мобільного контенту

Простий перегляд в один дотик

Тільки один дотик до рамки. Це все, що потрібно для показу контенту з мобільного пристрою на The Sero. Якщо ви слухаєте музику або дивіться і насолоджуйтеся відео на телефоні функція Tap View дає можливість відтворити його на The Sero за лічені секунди.

Мобільний контент став великим

втомилися від цих чорних смуг на екрані телевізора, під час відтворення відео, зняте на мобільний телефон? The Sero показує ваш контент, включаючи додатки та соціальні мережі, з оптимізованим співвідношенням сторін, щоб ви могли насолоджуватися зображенням в повноекранному вигляді.

Полегшення взаємодії зі смарт-технологіями

SmartThings

Запускайте фільм на своєму смартфоні під час поїздки додому і легко перемикайтеся на телевізор Samsung, коли ви будете на місці. Незалежно від того, чим ви користуєтеся, Android або iOS, додаток SmartThing полегшує підключення і забезпечує задоволення від перегляду.

AirPlay 2

За допомогою вбудованого AirPlay 2 можна без особливих зусиль відтворювати фільми, шоу, музику і фотографії на The Sero прямо з вашого iPhone, iPad або Mac.

різноманітні вертикальні режими

The Sero впишеться в будь-яке приміщення. Змініть атмосферу в кімнаті за допомогою одного з п'яти режимів: плаката, годин, фотографії, звуковий стіни або кинограмм.

Миттєвості, створені саме для вас

< b> режим Ambient Mode +

від інформації, необхідної щоранку, і музичних візуалізацій для вечірок до фонової музики в полудень за чаєм -режим Ambient Mode + телевізора The Sero пропонує можливості для створення бажаної атмосфери .

The Sero -так легко пересувати

Колеса для переміщення

Можна битися об заклад, що раніше ви ніколи не думали про пересування телевізора. І тепер це легко. Просто прикріпіть ці колеса і змініть атмосферу в тій кімнаті свого будинку, яка найбільше цього потребує.

Екран такий же унікальний, як і ваш стиль

Динамічний дизайн, величезні можливості

Незалежно від способу використання (експлуатації), The Sero -це економія простору і стильне доповнення Ппрактіческі будь-якої кімнати. Елегантний мінімалізм і темно-синя підставка -це 360 ° суцільний інноваційної краси. The Sero -більше, ніж просто телевізор, він переосмислює призначення екрану.

Глибокий звук преміальної якості

Система 4.1 з високоякісними динаміками потужністю 60 Вт

Зробіть голосніше, коли потрібно. Дивно потужна і продуктивна аудіосистема The Sero має 60-ватні динаміки в конфігурації каналів 4.1, і підтримку формату Dolby Digital Plus. Її легко підключити до смартфону, а динаміки приховані в вертикальну підставку для створення преміального звуку з насиченими басами по всій кімнаті.

Не пропусти жодного слова

< b> Активний підсилювач голосу (AVA)

The Sero використовує інтелектуальну технологію просторового аналізу звукового оточення, щоб розпізнати навколо вас шуми, які можуть стати причиною відволікання. Він автоматично покращує голосу на екрані, щоб ви не упустили практично нічого важливого з діалогів завдяки вдосконаленому обробці звукового сигналу. Навколо вас шумно? Немає проблем.

дивіться і насолоджуйтеся на світ за допомогою сертифікованої технології QLED

100% колірної охоплення

< p> Ваші очі заслуговують якісне зображення і чарівні кольори. Завдяки технології квантовий точок від Samsung The Sero забезпечує обіцяне 100% колірної обсяг і створює реалістичні кольори незалежно від рівня освітлення сцени.

Насолоджуйтесь картинкою 4K з практично будь-якого джерела

< p> AI масштабування

Від кольору і текстури до світла і контрасту, The Sero збільшує все до якості зображення 4K, аналізуючи кожну сцену вашого контенту. Він працює, навіть якщо якість вашого контенту менше 4K.

Насолоджуйтесь переглядом, навіть коли день переходить в ніч.

Адаптивний режим зображення

Буває, що поки ви дивитеся і насолоджуйтеся фільм, в кімнаті стає темно, і вам стає погано видно зображення на екрані телевізора. З адаптивної картинкою The Sero може відчувати зміни в навколишньому освітленні і регулювати параметри для підтримки оптимальної яскравості і контрасту, щоб перегляд залишався приємним.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані