Телевізор LG 55NANO806NA - AT988189 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG 55NANO806NA - AT988189 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA
Телевізор LG 55NANO806NA

Телевізор LG 55NANO806NA - AT988189

Код товару: AT988189
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 55 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 ( 20 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, CI, Component, Composite In (AV), 4 х HDMI, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (300x300 мм), +1232 х 771 х 232 мм, 17.4 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (300x300 мм)
Технологии улучшения изображения HDR, Nano Cell Color
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 1232 х 771 х 232 мм
Размеры без подставки 1232 х 716 х 63.6 мм
Вес с подставкой 17.6 кг
Процессор изображения ?7 Gen 3 Intelligent Processor
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор LG 55NANO806NA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Чисті кольори
Чисті кольори в діапазоні RGB -запорука реалістичного якість зображення. В технології NanoCell використовуються наночастинки, які створюють чисті кольори за допомогою фільтрації тьмяних кольорів і підвищення і поліпшення чистоти спектру RGB.

Real 4K, створювані Pure Colors
Телевізор NanoCell забезпечує якість реальних 4K, що відповідає міжнародним стандартам КМ (контрастною модуляції). Відкрийте для себе більш чисті візуальні відчуття з дозволом Real 4K разом з технологією NanoCell.

Тепер картинка і звук ще більш реалістичні
Телевізор NanoCell з чотирьохядерним процесором 4K усуває шум, забезпечуючи більш динамічну передачу кольору і контрастність. Картинки з низьким дозволом масштабируются і відновлюються, стаючи за якістю ближче до формату 4К.

Pure Colors перетворюють ваш будинок в кінотеатр
З телевізором NanoCell всі сцени стали реалістичними завдяки живому кольором Pure Colors і чіткої контрастності Nano Black. Крім того, відеоряд і звуковий супровід стали ще більш оптимізованими і справжніми. Насолоджуйтесь кінотеатром у вас вдома і безлімітними розвагами разом з телевізором NanoCell.

дивіться і насолоджуйтеся контент так, як він був створений
Процесор автоматично регулює картинку, відключаючи згладжування рухів для підтримки ефекту реалістичності. дивіться і насолоджуйтеся фільми зі збереженням творчого задуму автора і ефектами, як в кінотеатрі. Насолоджуйтеся переглядом по стандартам кіно і відчуйте все, що хотіли сказати режисер і актори в кожному фільмі.

Поліпшені основні формати HDR
Телевізори NanoCell забезпечують оптимальну якість зображення HDR, виконуючи регулювання підтримуваних HDR-форматів HLG і HDR 10. Це дає можливість вам насолоджуватися переглядом практично будь-якого контенту в супер-реалістичному високому дозволі.

Чітка деталізована картинка
Завдяки локальному затемнення, насиченість і контрастність і поліпшуються в порівнянні з телевізорами з підсвічуванням. Телевізор NanoCell 4Kдаріт особливі відчуття від картинки з підвищеною контрастністю.

Multiplex у вас вдома
Пориньте в різноманітність контенту, доступного на додатку Apple TV, Netflix і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі -все в одному місці. Просто сідайте і насолоджуйтеся.

Apple TV і багато іншого у вас вдома
Оригінальні шоу від Apple TV +. Тільки преміум-канали, які ви побажаєте, і тисячі фільмів, які можна купити або взяти напрокат. Сервіс персоналізований і ретельно курується, тому ви знайдете в добірці все найкраще. І все це -в додатку Apple TV.

З Pure Colors ви ніби особисто потрапляєте на поле битви
Технологія NanoCell разом з Pure Colors доводить віртуальний світ до досконалості, перетворюючи його в справжню реальність. Крім того, різноманітні ігрові функції, такі як мінімальна затримка, HDMI 2.1 і HGiG дають можливість вам насолоджуватися віртуальним світом поліпшеною графіки в реальному часі.

Pure Colors створюють відчуття, як на стадіоні
Завдяки Nano-точності телевізор NanoCell показує кольору точно і без спотворень під будь-яким кутом. дивіться і насолоджуйтеся, як грають ваші улюблені команди, на ультра-великому екрані з супер-чистими квітами і вражаючим якістю картинки.

Реагуйте і домагайтеся мети швидше
Телевізор NanoCell дає можливість гравцям атакувати противника без зволікання. Він синхронізує ваші відчуття з ігровими сценами в реальному часі, мінімізуючи затримку введення.

Доброю грі -хороший звук
Телевізор NanoCell TV міксує 2.0-канальний звук, щоб отримати більш багатий 4.0-канальний. Створіть ефект «звук навколо», приєднавши два Bluetooth-динаміка. Пориньте в гру ще глибше і відчуйте живу атмосферу.

Ваш острівець зручності і комфорту
Розумна функція LG ThinQ AI зробить ваше життя набагато зручніше. Розпізнавання живого голосу дає можливість керувати вашої екосистемою Home IoT.

Додайте витонченою атмосфери
Телевізор NanoCell з минималистичной нано-рамкою впишеться в Ппрактіческі будь-який інтер'єр і створить настрій занурення без затримок.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані