Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA - AT988533 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA - AT988533 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA
Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA

Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA - AT988533

Код товару: AT988533
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Smart TV, з Wi-Fi, OLED -телевізор, QLED -телевізор, 8K-телевізори, 65 ", 7680 x 4320, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 70 Вт, 1 х оптичний аудіо, 2 х USB, CI, 4 х HDMI, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (400x300 мм), 1447.9 x 921.1 x 285.3 мм , 24 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип телевизора 8K-телевизоры, OLED - телевизор, QLED - телевизор
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (400x300 мм)
Тип матриці QLED
Технологии улучшения изображения 100% Color Volume with Quantum Dot, Adaptive Picture, Auto Motion Plus, Direct Full Array, Direct Full Array 24x, HDR, Ultimate 8K Dimming Pro
Мощность динамиков 70 Вт
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI, антенный
Операційна система Tizen
Энергопотребление 475 Вт
Размеры с подставкой 1447.9 x 921.1 x 285.3 мм
Размеры без подставки 1447.9 x 830.9 x 25.2 мм
Вес с подставкой 3.1 кг
Частота обновления PQI 4500
Процессор изображения Quantum Processor 8K
Разрешение экрана Ultra HD 8K (7680x4320)
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор Samsung QE65Q800TAUXUA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Новий вимір реалістичності зображення
реальна роздільна здатність 8K
Відчуйте силу кожної сцени з неймовірним дозволом 33 мільйони пікселів, приголомшливою чіткістю зображення і дозволом в 4 рази вище, ніж UHD 4К. Процесор Quantum 8K здатний покращувати зображення низької якості до вирішення 8К.

Абсолютна реалістичність завдяки штучному інтелекту
Процесор Quantum 8K
потужний і продуктивний інтелектуальний процесор Samsung в поєднанні з 8K AI масштабуванням і адаптованим режимом зображення забезпечує найкращі умови для перегляду контенту. Цей процесор дає можливість в повній мірі використовувати всі переваги дозволу 8K.

Ваш улюблений контент в якості 8К
8K AI масштабування
Інтелектуальні здатності Quantum 8K дають можливість масштабувати контент до рівня 8К завдяки машинному обученію.Технологія AI масштабування створює текстури без перешкод, підвищує контурну різкість об'єктів зображення і усуває шуми на піксельному рівні. Ви побачите досконале зображення.

Освітленість не впливає на якість
Адаптивний режим зображення
Яскравість зображення на екрані автоматично регулюється в залежності від рівня зовнішньої освітленості. Оцініть вчинене якість зображення незалежно від часу дня або типу контенту.

Відкрийте для себе нові рівні деталізації і глибини
Повна пряма підсвічування 24х (82 "-32х; 55 "-20х)
Багатозонна матриця світлодіодів підсвічування з регульованою яскравістю світіння дає можливість точно управляти яскравістю найсвітліших і темних фрагментів сцени на екрані. Ви оціните точність передачі деталей зображення з вражаючою контрастністю.

Звук, наступний за об'єктом на екрані
Технологія Object Tracking Sound +
з технологією Object Tracking Sound + звук переходитиме по екрану, слідуючи за об'єктом в кожній сцені. А вбудовані додаткові динаміки створюють по-справжньому імерсивні тривимірне звучання, занурюючи вас в епіцентр подій.

Будь-яке місце перед телевізором -найкраще
широкий кут огляду
Кожна деталь зображення видно під будь-яким кутом до екрану. Надзвичайно широкий кут огляду забезпечує стабільно високу якість зображення навіть якщо ви сидите в стороні від екрану. Тепер будь-яке місце перед екраном -найкраще.

Виняткова деталізація
Quantum HDR 16X
Кожен нюанс і деталь зображення оживають, відрізняються точною передачею кольору і глибокої контрастністю. Технологія HDR10 + оптимізує колірні тони кожної сцени, завдяки чому ви можете бачити найдрібніші деталі зображення.

Мільярд відтінків природного кольору
100% колірної обсяг з технологією квантових точок
Технологія квантових точок забезпечує найкращу якість зображення. Завдяки 100% обсягу кольору, технологія Квантових точок перетворює світло в приголомшливу колірну палітру, причому якість передачі кольору при цьому залишається стабільним при будь-якому рівні яскравості.

Покращений ігровий режим
< class="stagb"> Функція Real Game Enhancer +
Оцініть чудову якість зображення без спеціальних налаштувань параметрів для ігрового режиму. Гарантуючи високу чіткість передачі руху обумовлена ??відсутністю ореолу навколо об'єктів і розмиття зображення навіть в найдинамічніших ігрових сценах. Відмінна видимість деталей зображення навіть в найтемніших сценах, а звук відмінно синхронізується з діями героїв на екрані. Технологія AMD FreeSync зменшує поява шлейфа і тремтіння зображення, що дає можливість вам завжди залишатися переможцем.

Ви не пропустите жоден діалог
Активний підсилювач мови
Якщо ви дивитеся і насолоджуйтеся ТБ в галасливій обстановці -будьте впевнені, що не пропустіть практично нічого важного.Технологія Active Voice Amplifier (AVA-Активний підсилювач мови) в режимі реального часу розпізнає сторонні шуми і автоматично збільшує гучність голосу.

ТВ і саундбар: синергія звуку
Технологія Q-Symphony
у поєднанні в шістьма динаміками QLED телевізора, фронтальні, бічні і верхні динаміки саундбара формують поле повноцінного об'ємного звуку навколо телевізора. Це дає можливість глядачеві відчути ефект повного занурення в події на екрані.

Бачити зображення, а не деталі корпуса телевізора
Безрамковий дизайн з 4 сторін
Тонкий і елегантний безрамковий дизайн не відволікає вашу увагу від зображення на екрані. Мінімалістичний дизайн телевізора і відсутність рамки з усіх чотирьох сторін встановлюють нові стандарти для телевізорів. Тепер ви зможете випробувати справжній ефект занурення в події на екрані.

Отримайте максимум від перегляду ТБ
Платформа Smart Hub і універсальний пульт One Remote (Наявність цієї функції може залежати від регіону продажів. Перевірте доступність цієї функції перед використання (експлуатації) м.)
Платформа Smart Hub зібрала весь ваш улюблений контент в одному місці. А універсальний пульт One Remote забезпечив зручний доступ і комфортне керування. Тепер одного пульта досить, щоб управляти всіма підключеними до QLED пристроями.

ТВ і смартфон на одному екрані
Режим Multi View
Режим Multi View ділить екран ТВ на дві частини, в одну з який поміщає контент, який ви дивитеся і насолоджуйтеся в даний момент на ТБ, а в інший поміщає контент з вашого смартфона. Це означає, що вам не потрібно більше відволікатися від екрану ТВ для перегляду контенту на екрані телефону.

Розумний будинок за допомогою QLED ТВ
Додаток SmartThings
Всі підключені пристрої -тепер на одному екрані. Просто встановіть програму SmartThings на вашому QLED, отримуйте повідомлення і керуйте іншими пристроями, підключеними до системи розумного будинку.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані