Телевізор LG OLED65GX6LA - AT989762 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG OLED65GX6LA - AT989762 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить машинку в нашем магазине, а также биндер канцелярский с доставкой по Павлограду.
  • Предлагаем ознакомиться с мойка аппарат, либо швейную машинку, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить вр очки, обратите внимание на мышка компа, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на системная материнская плата, предлагаем вам сделать выбор 3d печати и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Предлагаем вам товар бесперебойника, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам мышка компа, цена вас приятно удивит.
Телевізор LG OLED65GX6LA
Телевізор LG OLED65GX6LA
Телевізор LG OLED65GX6LA
Телевізор LG OLED65GX6LA
Телевізор LG OLED65GX6LA
Телевізор LG OLED65GX6LA

Телевізор LG OLED65GX6LA - AT989762

Код товару: AT989762
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, OLED -телевізор, 65 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 60 Вт, 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 3 х USB, CI, Component, Composite In (AV), 4 х HDMI, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA ( 300x300 мм), 1446 х 888 х 284 мм, 29 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Тип телевизора OLED - телевизор
Частота развертки панели 100 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (300x300 мм)
Тип матриці OLED
Технологии улучшения изображения HDR, Nano Color
Мощность динамиков 60 Вт
Інтерфейси підключення 3 х USB, CI, антенный
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 1446 х 888 х 284 мм
Размеры без подставки 1446 х 830 х 19.9 мм
Вес с подставкой 29.8 кг
Процессор изображения ?9 Gen 3 Intelligent Processor
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор LG OLED65GX6LA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Еволюційний стрибок в галузі телебачення
Завдяки алгоритмам глибинного навчання інтелектуальний процесор? 9 Gen3 аналізує контент, щоб створити максимально і в повному обсязі можливий ефект присутності. Всі регулювання відбуваються автоматично для отримання найкращого зображення і звуку, щоб кожен перегляд ставав незабутнім.

Телевізори зробили справжній ривок вперед
Перетворіть свій телевізор в центр управління з інтелектуальною технологією LG ThinQ AI. Вона дає можливість керувати вашої екосистемою домашніх пристроїв Home IoT з функцією розпізнавання природного голосу, і для цього не потрібен пульт дистанційного керування.

Насолоджуйтесь зображенням і звуком, розробленими професіоналами своєї справи
дивіться і насолоджуйтеся фільми так, як їх слід дивитися -щоб захоплювало подих. Завдяки технології Dolby Vision IQ яскравість, насиченість і контрастність екрану інтелектуально регулюються в залежності від жанру і умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення в звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

дивіться і насолоджуйтеся фільм вдома так, як його показують у кіно
Процесор автоматично регулює картинку, відключаючи згладжування рухів для підтримки ефекту реалістичності. дивіться і насолоджуйтеся фільми зі збереженням творчого задуму автора і ефектами, як в кінотеатрі. Насолоджуйтеся переглядом по стандартам кіно і відчуйте все, що хотіли сказати режисер і актори в кожному фільмі.

Усі домашні розваги в одному місці
Пориньте в різноманітність контенту, доступного на додатку Apple TV і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі -все в одному місці. Просто сідайте і насолоджуйтеся.

Apple TV + і багато іншого
Оригінальні шоу і фільми від Apple TV +. Тільки преміальні канали, які ви хочете, і тисячі фільмів, щоб купити або взяти напрокат. Це персоналізований і досвідчений куратор, так що ви дізнаєтеся все найкраще. І все це в додатку Apple TV.

Безкоштовні канали та відео за запитом
З сервісом LG Channels, тепер з XUMO, ви можете дивитися повнометражні фільми і більше 50 актуальних та популярних ТВ-і Інтернет-каналів. Сервіс LG Channels -безкоштовний і вбудований в телевізори LG OLED з легким доступом в один клік.

Грайте в будь-які ігри за вищими стандартами.
Оскільки LG OLED -це перші телевізори з підтримкою NVIDIA G-SYNC-сумісних відеокарт в індустрії, це кращий вибір для вашої ігрової системи. Всі ігри вашого настільного ПК будуть чіткіше і плавніше, а затримок, лагов і мерехтіння стане менше. Будьте завжди переможцем з цим кращим телевізором для ігор.

Ще більш плавний ігровий процес для впевненої перемоги
Більш висока частота кадру, VRR, ALLM і eARC з підтримкою HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію швидко рухаються об'єктів і плавність, синхронізація графіки. Це створює ефект ще більш реалістичного занурення в гру.

Чи не відставайте від конкурентів
Прокладіть собі шлях до перемоги з OLED-телевізором LG. Завдяки швидкому часу відгуку 1 мс, приготуйтеся до максимально і в повному обсязі динамічній грі зі зменшеним розмиванням і підвищеною чіткістю. Випробуйте справжнє занурення в гру з високою швидкістю рухів і динамічним геймплеєм.

Гра в режимі HDR з максимальним зануренням
Технологія HGiG забезпечує ігрову графіку, найкращим чином відповідає виявленим технічним характеристикам і можливостям вашого телевізора. З OLED-телевізором LG ви можете грати в самі різні ігри з упевненістю в тому, що ваш телевізор покаже кожну гру в її абсолютному пишноті.

дивіться і насолоджуйтеся більше з легкістю і зручністю
дивіться і насолоджуйтеся серіали безвідривно зі зменшеним синім світінням і в більш комфортному режимі перегляду. OLED-телевізори LG перевершують стандарти, встановлені для синього світіння, мерехтіння і високої якості зображення.

Кожен рух можна розглянути в деталях
У випадку зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) повинна бути усунена Ппрактіческі за всяку ціну. Тепер, завдяки технології OLED Motion Pro, ви бачите всі швидкі і найменші рухи кожного гравця без розмитості. З OLED-телевізором LG ви забудете про розмитості і тремтіння картинки.

Доброю грі -хороший звук
Створіть ефект «звук навколо», підключивши два будь-яких Bluetooth-динаміка. Пориньте ще глибше в гру і відчуйте живу атмосферу.

Твір мистецтва
OLED-телевізор LG можна повісити на стіну як витвір мистецтва, тим самим надавши вашому інтер'єру додаткову індивідуальність. Змонтований врівень зі стіною, цей телевізор також буде чудово виглядати з практично будь-якого кута.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані