Телевізор LG 65NANO806NA - AT990002 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор LG 65NANO806NA - AT990002 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор LG 65NANO806NA
Телевізор LG 65NANO806NA
Телевізор LG 65NANO806NA
Телевізор LG 65NANO806NA

Телевізор LG 65NANO806NA - AT990002

Код товару: AT990002
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 65 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 ( 20 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, CI, Component, Composite In (AV), 4 х HDMI, Антенний, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (300x300 мм), одна тисяча чотиреста п'ятьдесят одна х 900 х 271 мм, 24.3 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Частота развертки панели 50 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
Цвет панели Чорний
VESA VESA (300x300 мм)
Технологии улучшения изображения HDR
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI, антенный
Операційна система WebOS
Размеры с подставкой 1451 х 900 х 271 мм
Размеры без подставки 1451 х 840 х 64 мм
Вес с подставкой 2.46 кг
Процессор изображения ?7 Gen 3 Intelligent Processor
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор LG 65NANO806NA Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Чисті кольори
Чисті кольори в діапазоні RGB -запорука реалістичного якості зображення. В технології NanoCell використовуються наночастинки, які створюють чисті кольори за допомогою фільтрації тьмяних кольорів і підвищення і поліпшення чистоти спектру RGB.

Real 4K, створювані Pure Colors
Телевізор NanoCell забезпечує якість реальних 4K, що відповідає міжнародним стандартам КМ (контрастною модуляції). Відкрийте для себе більш чисті візуальні відчуття з дозволом Real 4K разом з технологією NanoCell.

Тепер картинка і звук ще більш реалістичні
Телевізор NanoCell з чотирьохядерним процесором 4K усуває шум, забезпечуючи більш динамічну передачу кольору і контрастність. Картинки з низьким дозволом масштабируются і відновлюються, стаючи за якістю ближче до формату 4К.

Pure Colors перетворюють ваш будинок в кінотеатр
З телевізором NanoCell всі сцени стали реалістичними завдяки живому кольором Pure Colors і чіткої контрастності Nano Black. Крім того, відеоряд і звуковий супровід стали ще більш оптимізованими і справжніми. Насолоджуйтесь кінотеатром у вас вдома і безлімітними розвагами разом з телевізором NanoCell.

дивіться і насолоджуйтеся контент так, як він був створений
Процесор автоматично регулює картинку, відключаючи згладжування рухів для підтримки ефекту реалістичності. дивіться і насолоджуйтеся фільми зі збереженням творчого задуму автора і ефектами, як в кінотеатрі. Насолоджуйтеся переглядом по стандартам кіно і відчуйте все, що хотіли сказати режисер і актори в кожному фільмі.

Поліпшені основні формати HDR
Телевізори NanoCell забезпечують оптимальну якість зображення HDR, виконуючи регулювання підтримуваних HDR-форматів HLG і HDR 10. Це дає можливість вам насолоджуватися переглядом практично будь-якого контенту в супер-реалістичному високому дозволі.

Чітка деталізована картинка
Завдяки локальному затемнення, насиченість і контрастність і поліпшуються в порівнянні з телевізорами з підсвічуванням. Телевізор NanoCell 4Kдаріт особливі відчуття від картинки з підвищеною контрастністю.

Multiplex у вас вдома
Пориньте в різноманітність контенту, доступного на додатку Apple TV, Netflix і LG Channels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні програми в прямому ефірі -все в одному місці. Просто сідайте і насолоджуйтеся.

Apple TV і багато іншого у вас вдома
Оригінальні шоу від Apple TV +. Тільки преміум-канали, які ви побажаєте, і тисячі фільмів, які можна купити або взяти напрокат. Сервіс персоналізований і ретельно курується, тому ви знайдете в добірці все найкраще. І все це -в додатку Apple TV.

З Pure Colors ви ніби особисто потрапляєте на поле битви
Технологія NanoCell разом з Pure Colors доводить віртуальний світ до досконалості, перетворюючи його в справжню реальність. Крім того, різноманітні ігрові функції, такі як мінімальна затримка, HDMI 2.1 і HGiG дають можливість вам насолоджуватися віртуальним світом поліпшеною графіки в реальному часі.

Pure Colors створюють відчуття, як на стадіоні
Завдяки Nano-точності телевізор NanoCell показує кольору точно і без спотворень під будь-яким кутом. дивіться і насолоджуйтеся, як грають ваші улюблені команди, на ультра-великому екрані з супер-чистими квітами і вражаючим якістю картинки.

Реагуйте і домагайтеся мети швидше
Телевізор NanoCell дає можливість гравцям атакувати противника без зволікання. Він синхронізує ваші відчуття з ігровими сценами в реальному часі, мінімізуючи затримку введення.

Доброю грі -хороший звук
Телевізор NanoCell TV міксує 2.0-канальний звук, щоб отримати більш багатий 4.0-канальний. Створіть ефект «звук навколо», приєднавши два Bluetooth-динаміка. Пориньте в гру ще глибше і відчуйте живу атмосферу.

Ваш острівець зручності і комфорту
Розумна функція LG ThinQ AI зробить ваше життя набагато зручніше. Розпізнавання живого голосу дає можливість керувати вашої екосистемою Home IoT.

Додайте витонченою атмосфери
Телевізор NanoCell з минималистичной нано-рамкою впишеться в Ппрактіческі будь-який інтер'єр і створить настрій занурення без затримок.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані