Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12 - AT993602 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12 - AT993602 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12
Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12
Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12
Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12
Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12
Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12

Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12 - AT993602

Код товару: AT993602
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 55 ", 3840 x 2160, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 ( 20 Вт), CI +, 1 х RJ-45, 2 х USB, Аудіовихід, 3 х HDMI, Wi-Fi -є, Підтримка Smart TV -є, VESA -VESA (300x200 мм), 1237 x 742 x 261мм, 16.1 кг ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Частота развертки панели 60 Гц
Тип тюнера аналоговый, цифровой DVB-T2
VESA VESA (300x200 мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения HDR
Мощность динамиков 2 х 10 (20 Вт)
Інтерфейси підключення 2 х USB, CI
Операційна система SAPHI
Энергопотребление 81 Вт
Размеры с подставкой 1237 x 742 x 261мм
Размеры без подставки 1236x 724x x 80 мм
Вес с подставкой 16.4 кг
Частота обновления PPI 1700 Гц
Процессор изображения P5 Perfect Picture
Разрешение экрана 3840x2160
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телевізор PHILIPS 55PUS7855/12 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Відкрийте для себе нові виміри з Alexa і Ambilight.

< p> Додайте нові виміри перегляду контенту. Цей Philips Smart TV оснащений і укомплектований вбудованим асистентом Alexa і підтримує голосове управління. Підсвітка Ambilight створить потрібну атмосферу для перегляду фільмів, прослуховування музики та ігор. Якість зображення буде відповідати прекрасного контенту, який ви так любите.

Чари Ambilight. Тільки від Philips.

З Philips Ambilight кожен момент стає ближче. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані і змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитися.

Dolby Vision і Dolby Atmos. Кінематографічні зображення і звук.

Підтримка форматів Dolby для звуку і відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати і звучати максимально і в повному обсязі реалістично. Як матеріали Blu-Ray, так і новий епізод серіалу, доступного за передплатою, постануть перед вами з максимально і в повному обсязі контрастністю і яскравістю, а також реалістичною передачею кольору. І все це буде супроводжуватися об'ємним, чітким і глибоким звуком.

Процесор Philips P5: чудову якість з практично будь-якого джерела.

Процесор Philips P5 Perfect Picture передає контент з якістю, як на джерелі . Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів і природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість і контрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Перемагайте супротивників завдяки поліпшеній передачі рухів без смазанності.

Телевізор Philips 4K UHD. Яскрава картинка HDR.

Ваш телевізор Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи HDR10 + і Dolby Vision. Як тільки почнете дивитися популярний серіал або запустіть нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибше, а в світлих ділянках зображення стало більше деталей. Кольори стануть більш реалістичними.

Saphi Smart TV. дивіться і насолоджуйтеся телевізор із задоволенням.

SAPHI -швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV стає справжнім задоволенням. Оцініть просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Швидко переходите до популярних додатків Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і т. Д.

Вбудована функція Alexa. Управління за допомогою голосу.

Тепер керувати Philips Smart TV можна за допомогою голосових команд. За допомогою Alexa перемикайте канали, перемикайтеся на ігрову консоль і керуйте пристроями розумного будинку, наприклад освітленням і термостатом. З Alexa ви можете це і навіть більше.

HDR10 +. Зображення в точній відповідності з задумкою режисера.

Телевізор Philips HDR10 + забезпечує ще більш реалістичне зображення з ефектом занурення. Динамічні метадані дають можливість телевізору налаштовувати Рівень (ступінь) яскравості в покадровому режимі. Кольори виглядають реалістично, будь то яскраве небо або зал храму, освітлений свічками. Зберігаються всі оригінальні деталі висока контрастність.

Доступ до додатків, включаючи Netflix і Prime Video, однією кнопкою.

SAPHI -швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV перетворюється в задоволення. Оцініть відмінну якість зображення і просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Керуйте телевізором з легкістю і швидко переходите до популярних додатків Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і Amazon Prime Video.

Сумісно з Google Асистентом

Тепер керувати Saphi TV можна з пристроїв Google, таких як Google Будинок, Google Nest і Google Nest mini. дивіться і насолоджуйтеся улюблені потокові трансляції на Saphi TV через пристрої Google.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані