Цифрова відеокамера PANASONIC HC-V260 Black (HC-V260EE-K) - AT014980 - купити Відеокамери в Києві й Україні, доступні ціни на Цифрова відеокамера PANASONIC HC-V260 Black (HC-V260EE-K) - AT014980 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-V260 Black (HC-V260EE-K)

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-V260 Black (HC-V260EE-K) - AT014980

Код товару: AT014980
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність запису Full HD (1920 х 1080), Тип відеокамери любительські, Носій для запису карта пам'яті, Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, SD, Оптичний зум 50 x, Інтерфейси USB, HDMI, AV,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Разрешение записи Full HD (1920 х 1080)
Тип видеокамеры любительские
Носитель для записи карта памяти
Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, SD
Оптический зум 50x
Інтерфейси USB, HDMI, AV
Колір Чорний
Вага 211 г
Формат записи MP4, AVCHD Progressive
Матрица 1/5.8
Оптика PANASONIC
Цифровой зум 3000 х
Фокусное расстояние 2.06 - 103 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35-мм плёнки 28 - 1740 мм
Диафрагма 1.8 - 4.2
Выдержка 1/25 – 1/8000 с (фото: 1/2 – 1/2000 с)
Стабилизатор изображения + HYBRID O.I.S.+ с активным режимом
Фокусировка ручная, автоматическая
Минимальная освещенность 4 люкс (сценический режим при низкой освещенности 1/25)
Размер фото 4224 x 2376, 1920 x 1080
Тип ЖК-экрана поворотный
Разрешение дисплея 230400 пикселей
Система ААС 2 канала, Dolby Digital 2 канала
Встроенный зум-микрофон ECC
Висота 59 мм
Глибина 116 мм
Общее число пикселей 2.51 Mрх
Опис

Придбати Цифрова відеокамера PANASONIC HC-V260 Black (HC-V260EE-K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

PANASONIC HC-V260 Black (HC-V260EE-K) — інтелектуальний 90-кратний зум дозволяє чітко сфокусувати камеру на віддалених об'єктах. А функція вирівнювання зображення і 5-осьова система визначення тремтіння рук зберігають природну красу зображення. Використовуйте режим ширококутної зйомки для створення групових і пейзажних знімків відмінної якості.

Камера оснащена інтелектуальним 90-кратним зумом і оптичним 50-кратним зумом. Ця модель дозволяє без зусиль знімати об'єкти, які знаходяться так далеко, що з допомогою звичайних функцій збільшення їх не вдалося б зняти з високою чіткістю.

Функція вирівнювання зображення автоматично визначає і виправляє нахил зроблених знімків. Можна вибрати один з трьох рівнів (ВИКЛ, звичайний, сильний) в залежності від умов зйомки.

HYBRID O. I. S. + використовує п`ятиосьову корекцію для повного придушення розмиття в знімках з застосуванням самих різних налаштувань — від ширококутної зйомки до сильного збільшення. Це дозволяє робити чіткі, насичені знімки без розмиття практично в будь-яких умовах зйомки.

Сенсор BSI дозволяє отримувати яскраве, високоякісне зображення з низьким рівнем шуму при яскравому, так і при недостатньому освітленні. Він забезпечує чудові результати зйомки в самих різних умовах, в тому числі в приміщенні і в нічний час.

Завдяки ширококутному об'єктиву 28 мм тепер в кадр поміщається більше людей і фону. Це особливо зручно, коли потрібно зробити груповий знімок в невеликому приміщенні. В кадр поміщаються всі об'єкти зйомки навіть з дуже близької відстані, завдяки чому мікрофон захоплює навіть непомітні звуки.

Режим фотозйомки дозволяє робити знімки з максимальною роздільною здатністю 10 мегапікселів (для зображень, знятих із співвідношенням сторін 16:9).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані