Маршрутизатор D-Link DIR-825/AC - AT016248 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор D-Link DIR-825/AC - AT016248 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар кондиционер бытовой, купить с доставкой в Чернигов, рекомендуем вам диск комп, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на powerline оборудование, предлагаем вам сделать выбор ssd pc и заказать с доставкой в Мелитополе.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d принтер материал, либо пленка ламинирования, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить швейная в нашем магазине, а также офисный уничтожитель с доставкой по Александрии.
  • Быстро и удобно купить мат, обратите внимание на принтер лазерный, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Маршрутизатор D-Link DIR-825/AC

Маршрутизатор D-Link DIR-825/AC - AT016248

Код товару: AT016248
Немає в наявності
Короткий опис:
Стандарт Wi-Fi 802.11 ac (до 1.3 Гбіт/c), n (до 300 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), Режими роботи провідний маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX), Робоча частота 5 ГГц, 2.4 ГГц, Кількість LAN портів (RJ-45) 4, Додаткові порти USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник D-Link
Стандарт Wi-Fi 802.11 a (до 54 Мбит/с), ac (до 1.3 Гбит/c), b (до 11 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), n (до 300 Мбит/с)
Режимы работы Wi-Fi маршрутизатор, проводной маршрутизатор
Входной интерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX)
Рабочая частота 2.4 ГГц, 5 ГГц
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Тип антени несъемные
Количество антенн 4
Защита информации WEP, WPA, WPA2
Поддержка транспортных протоколов DHCP, IPSec, IPv6, L2TP, PPPoE, PPTP, RTSP
Соответствие сетевым стандартам IEEE 8, IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбит/с), IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с)
Функции межсетевого экрана NAT, SPI, демилитаризованная зона (DMZ), фильтрация IP-адресов, фильтрация MAC-адресов, фильтрация содержимого URL
Удаленное управление WEB-интерфейс
Ширина 195 мм
Висота 35 мм
Глибина 155 мм
Вага 250 г
Дополнительные порты USB
Опис

Придбати Маршрутизатор D-Link DIR-825/AC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маршрутизатор Wi-Fi D-Link DIR-825/AC

Висока продуктивність
Маршрутизатор DIR-825/AC підтримує новітній стандарт IEEE 802.11 ac. Маршрутизатор адаптований для роботи в мережі будь-якого інтернет-провайдера. Високі швидкості інтернет-підключення і бездротового з'єднання, одночасна робота у двох діапазонах частот, наявність багатофункціонального USB-порту, сучасний функціонал безпеки – все це дозволяє організувати високопродуктивну мережу і комфортно працювати з такими вимогливими додатками, як потокове відео, онлайн-ігри та відеоконференції по Skype.

Одночасна робота у двох діапазонах частот
Використовуючи бездротовий маршрутизатор DIR-825/AC, Ви зможете швидко організувати високошвидкісну бездротову мережу вдома і в офісі, надавши доступ до мережі Інтернет комп'ютерів і мобільних пристроїв практично в будь-якій точці (в зоні дії бездротової мережі). Одночасна робота в діапазонах 2, 4 ГГц і 5 ГГц дозволяє використовувати бездротову мережу для широкого кола завдань. Маршрутизатор може виконувати функції базової станції для підключення до бездротової мережі пристроїв, що працюють за стандартами 802.11 a, 802.11 b, 802.11 g, 802.11 n і 802.11 ac (зі швидкістю безпровідного з'єднання до 1167 Мбіт/с).

Розширені можливості бездротової мережі
Функція інтелектуального розподілу Wi-Fi-клієнтів буде корисна для мереж, що складаються з декількох точок доступу або маршрутизатор D-Link – налаштувавши роботу функції на кожному з них, Ви забезпечите підключення клієнта до точки доступу (маршрутизатора) з максимальним рівнем сигналу.

Багатофункціональний USB-порт
Маршрутизатор оснащений USB-портом для підключення USB-модему, за допомогою якого Ви зможете оперативно підключатися до мережі Інтернет. Крім того, Ви можете підключити до USB-порту маршрутизатора USB-накопичувач, який буде використовуватися в якості мережного диска, або принтер.

Комплексний захист Вашої мережі
В маршрутизаторі реалізовано безліч функцій для бездротового інтерфейсу. Пристрій підтримує декілька стандартів безпеки (WEP, WPA/WPA2), фільтрацію пристроїв з MAC-адресою, а також дозволяє використовувати технології WPS і WMM.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані