Маршрутизатор LinkSys EA8500 - AT024364 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор LinkSys EA8500 - AT024364 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Маршрутизатор LinkSys EA8500

Маршрутизатор LinkSys EA8500 - AT024364

Код товару: AT024364
Немає в наявності
Короткий опис:
Стандарт Wi-Fi 802.11 ac (до 1.73 Гбіт/с), n (до 800 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), Режими роботи провідний маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор, Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX), Робоча частота 5 ГГц, 2.4 ГГц, Кількість LAN портів (RJ-45) 4, Додаткові порти USB, eSATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LinkSys
Стандарт Wi-Fi 802.11 ac (до 1.73 Гбит/с), n (до 800 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с), a (до 54 Мбит/с)
Режимы работы проводной маршрутизатор, Wi-Fi маршрутизатор
Входной интерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet (MDI/MDIX)
Рабочая частота 5 ГГц, 2.4 ГГц
Количество LAN портов (RJ-45) 4
Тип антени съемные
Количество антенн 4
Защита информации WPS, WPA2, WPA, WEP
Поддержка транспортных протоколов TCP/IP, PPTP, PPPoE, L2TP, IPSec, DHCP, DDNS
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.11e (wireless quality of service [QoS]), IEEE 802.11i (Wi-Fi Protected Access [WPA2] security), IEEE 802.3ab 1000BASE-T
Функции межсетевого экрана фильтрация содержимого URL, фильтрация MAC-адресов, фильтрация IP-адресов
Удаленное управление WEB-интерфейс
Дополнительные порты USB, eSATA
Опис

Придбати Маршрутизатор LinkSys EA8500 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маршрутизатор Wi-Fi LinkSys EA8500 - перший роутер, який підтримує технологію 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, завдяки якій кожен пристрій в бездротовій мережі отримує максимальну якість підключення. Завдяки цій супер новинці нарешті подолано рубіж в 1 гігабіт на секунду. У роутере використовується технологія Qualcomm МУ | EFX MU-MIMO, що дозволяє істотно підвищити пропускну здатність. Сумарна пропускна здатність становить 2,53 Гбіт / с (до 1733 Мбіт / с в діапазоні 5 ГГц і 800 Мбіт / с в діапазоні 2,4 ГГц). Технологія Wave 2 забезпечує одночасну роботу на однаковій (максимальної) швидкості до чотирьох підключених пристроїв, тоді як більш старі стандарти, включаючи 802.11n і 802.11ac, можуть обмінюватися даними тільки з одним пристроєм, при цьому інші встають в чергу.

LinkSys EA8500 став першим маршрутизатором на ринку готовим забезпечити надійне покриття Wi-Fi по всьому будинку, він має регульовані зовнішні Чотири антени, що забезпечують максимальну потужність сигналу Wi-Fi, дозволяючи одночасно грати, завантажувати і дивитися потокове відео без затримок. Антени можуть бути зняті для наступних оновлень.
Завдяки двоядерному процесору ARM-Qualcomm Snapdragon з частотою 1,4 ГГц, EA8500 є одним з найпотужніших маршрутизаторів у своєму класі, здатним передавати дані на шалених навіть у найбільш завантажених мережах. Зрушуючи кордону дротяних і бездротових швидкостей до їх межі, маршрутизатор Linksys EA8500 може легко забезпечити одночасну підтримку декількох користувачів - неважливо чи слухають вони потокову музику, дивляться відео високої чіткості або грають в онлайн ігри.

Для запобігання несанкціонованого доступу до даних EA8500 пропонує Wi-Fi Protected Setup разом з шифруванням WPA2 і брандмауером SPI для забезпечення максимальної безпеки мережі. Батьківський контроль дозволяє обмежити доступ дітей до Інтернету. Антени підсилюють паралельну роботу двох діапазонів 2,5 ГГц і 5 ГГц для забезпечення потужного і надійного сигналу Wi-Fi, який виключає мертві зони навіть у багатоповерхових будинках. Маршрутизатор EA8500 забезпечує інноваційну технологію формування променя, яка дозволяє посилити бездротовий сигнал, концентруючись на обраних пристроях, замість відправки сигналу Wi-Fi в загальному напрямку. Це збільшує швидкість мережевого з'єднання, покращує зону бездротового покриття, зменшує перешкоди від інших пристроїв, а підключення Wi-Fi стає більш стабільним.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані