Проточний водонагрівач BOSCH WRD 13-2 G - AT059566 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Проточний водонагрівач BOSCH WRD 13-2 G - AT059566 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проточний водонагрівач BOSCH WRD 13-2 G

Проточний водонагрівач BOSCH WRD 13-2 G - AT059566

Код товару: AT059566
В наявності
18 112 грн
Короткий опис:
Тип водонагрівача газовий, Встановлення вертикальна, Тип установки настінний, Підводка нижня, Тип камери згоряння відкритий, Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Захист обмеження температури нагріву
Подводка нижняя
Тип водонагревателя газовый
Додатково термометр, индикатор включения, дисплей
Тип камеры сгорания открытый
Опис

Придбати Проточний водонагрівач BOSCH WRD 13-2 G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проточний водонагрівач BOSCH WRD 13-2 G

Поєднання якості і дизайну. Вибираючи газову колонку для свого будинку, ви, швидше за все, керуєтеся бажанням з'єднати в одному товарі хороші показники якості, надійності, безпеки і зовнішнього вигляду колонки. Все це є в проточному газовому водонагрівачі Bosch WRD 13-2G. Апарат даної фірми свої функції виконує відмінно.

Відмінне управління роботою. Газовий водонагрівач Bosch WRD 13-2G теж може працювати на зрідженому газі. Його камера згоряння має відкритий тип. Вбудований гідродинамічний генератор забезпечить вам швидкий і легкий розпал (тут використовується мікротурбінкі). Не забув виробник і про адаптацію модуляції потужності до тиску газу. Панель управління на даному стовпчику дозволить вам легко регулювати режими роботи.

Надійність на довгі роки. Газову колонку Bosch WRD 13-2G виробник забезпечив також регулятором витрати газу, регулятором температури води, індикатором стану пальника і вимикачем. Пальник виконана з нержавіючої сталі. Враховуються також тут і зміни тиску води. Система безпеки захистить колонку від програвав.

Ім'я «Bosch» в представлення не потребує. Найбільший світовий виробник, який посів свою нішу на самих різних ринках, як в широких сегментах, так і в більш вузьких спеціалізацій: побутової техніки та електроніки, автомобільних систем і запчастин, будівництва та будівельно-ремонтних інструментів, промислового обладнання та систем безпеки. І це тільки мала частина спеціалізацій такого всесвітнього концерну, як Bosch!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані