Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VX980EE-K - AT021751 - купити Відеокамери в Києві й Україні, доступні ціни на Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VX980EE-K - AT021751 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VX980EE-K

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VX980EE-K - AT021751

Код товару: AT021751
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність запису 4К UHD (3840 x 2160), Тип відеокамери любительські, Носій для запису карта пам'яті, Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, SD, Оптичний зум 20 x, Інтерфейси роз'єм для навушників, вхід для зовнішнього мікрофона, WiFi, USB, HDMI, AV,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Разрешение записи 4К UHD (3840 x 2160)
Тип видеокамеры любительские
Носитель для записи карта памяти
Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, SD
Оптический зум 20x
Інтерфейси разъем для наушников, вход для внешнего микрофона, WiFi, USB, HDMI, AV
Колір Чорний
Вага 351 г
Формат записи MP4, AVCHD Progressive
Матрица 1/2.3
Оптика Leica DICOMAR
Цифровой зум 1500 x
Фокусное расстояние 4.08 - 81.6 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35-мм плёнки 30.8 - 626 мм
Диафрагма 1.8 - 3.6
Выдержка 1/25 – 1/8000 с (фото: 1/2 – 1/2000 с)
Стабилизатор изображения + HYBRID O.I.S.+ с активным режимом
Диаметр фильтра 49 мм
Фокусировка ручная, автоматическая
Минимальная освещенность 2 люкс (сценический режим при низкой освещенности 1/25)
Размер фото 6784 х 3816, 640 x 480, 6016 x 3384, 5472 x 3648, 5216 x 3912, 4992 x 2808, 3984 x 2656, 3840 x 2160, 3808 x 2856, 1920 x 1080,
Тип ЖК-экрана поворотный
Размер дисплея 3
Разрешение дисплея 460800 пикселей
Система ААС 2 канала, Dolby Digital 5.1/2 канала
Встроенный зум-микрофон стереофонический вариомикрофон с поддержкой фокусировки для аудиосистем объемного звучания 5.1
Ширина 65 мм
Висота 73 мм
Глибина 139 мм
Общее число пикселей 18.91 Mрх
Опис

Придбати Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VX980EE-K Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VX980EE-K з об'єктивом LEICA Dicomar дозволяє добитися бездоганної якості фото та відеозйомки в роздільній здатності 4К. А зйомка з використанням функції бездротової мультикамери перетворить відзняті сюжети в унікальний матеріал. Незалежно від умов зйомки, будь то яскраве сонячне світло або недостатнє освітлення, функція «Фільм HDR» забезпечить деталізацію картинки.

Зйомка відео у форматі 4К
Відеокамера записує відео з роздільною здатністю 4K – це в 4 рази більше, ніж у стандарту Full-HD. В будь-яких умовах зйомки сцени вийдуть максимально деталізованими і реалістичними. Особливі моменти можна відобразити в режимі 4K-фото.

Плавна зміна фокусної відстані
Функція «Плавний зум» дозволяє змінювати фокусну відстань без втрати якості зображення. Можна наводити зум на об'єкти в центрі кадру і за його межами, зберігаючи кут нахилу камери.

Точне панорамування
Щоб отримати точну і плавну панораму, досить задати початкову і кінцеву точки.

Проста функція стеження за об'єктом зйомки
Завдяки цій функції камера автоматично тримає у фокусі вибраний об'єкт зйомки.

Зручний стабілізатор
Якість вже відзнятого матеріалу можна поліпшити, компенсуючи тремтіння – за стабільний і чистий відеоряд відповідає автоматичне налаштування позиції кроппінгу. Підсумкове відео записується в режимі MP4 1080/25p.

Об'єктив з просвітленою оптикою
Об'єктив LEICA Dicomar відеокамери Panasonic HC-VX980EE з просвітленою оптикою не тільки передає чіткі контури зображень, але і відображає невловимі відтінки і тони, зводячи до мінімуму ореоли і відблиски.

Процесор Crystal Engine 4K
Відеокамера оснащена сучасним процесором Crystal Engine 4K. Продуктивний процесор швидко і точно обробляє колосальні обсяги даних відео у форматі 4K, нівелюючи шуми.

Автоматичне вирівнювання горизонту
Функція вирівнювання зображення автоматично визначає лінію горизонту і виправляє нахил в кадрі. Доступні три режими: звичайний, сильний, без вирівнювання. Функція недоступна у режимі 4K.

Чисте і чітке зображення
Незалежно від умов зйомки зображення залишаються чистими і чіткими, без розмиття. Це можливо, завдяки 5-осьовій системі стабілізації HYBRID O. I. S.+, яка запобігає розмиттю через тремтіння камери. Система ефективна при будь-якому положенні об'єктиву: від широкого кута до максимальної фокусної відстані.

Додайте у фільм емоцій
За допомогою Wi-Fi можна об'єднати до трьох смартфонів, записуючи відео з обох з них в додаткових вікнах за принципом «картинка в картинці». Положення додаткових вікон на основному екрані можна змінити. У результаті виходить зображення об'єкта з різних кутів і точок огляду.

Функція HDR-фільм забезпечує відеоряду різкість і чіткість. За допомогою цієї функції два зображення, знятих з різною експозицією, накладаються один на одного, що дозволяє відновити пере - і недоекспоновані ділянки.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані