Цифрова відеокамера PANASONIC HC-X1EE - AT033684 - купити Відеокамери в Києві й Україні, доступні ціни на Цифрова відеокамера PANASONIC HC-X1EE - AT033684 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-X1EE

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-X1EE - AT033684

Код товару: AT033684
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність запису 4K (4096 x 2160), Тип відеокамери професійні, Носій для запису карта пам'яті, Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC, Оптичний зум 20 x, Інтерфейси роз'єм для навушників, USB, HDMI, AV, XLR,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Разрешение записи 4K (4096 x 2160)
Тип видеокамеры профессиональный
Носитель для записи карта памяти
Підтримка карт пам'яті SDXC, SDHC
Оптический зум 20x
Інтерфейси разъем для наушников, USB, HDMI, AV, XLR
Колір Чорний
Вага 2000 г
Формат записи MP4, MOV, AVCHD
Матрица 1
Оптика Leica DICOMAR
Цифровой зум 10 x
Фокусное расстояние 8.8 - 176 мм
Эквивалентное фокусное расстояние для 35-мм плёнки 25.4 - 508 мм
Диафрагма 2.8 - 4.5
Выдержка 1/25 - 1/8000 с
Стабилизатор изображения + HYBRID O.I.S.+ с активным режимом
Диаметр фильтра 67 мм
Фокусировка ручная, автоматическая
Минимальная освещенность 0.2 люкс
Размер фото 4096x2160
Размер дисплея 3.5
Разрешение дисплея 1152000 пикселей
Система LPCM 2 канала, Dolby Digital 2 канала
Ширина 173 мм
Висота 195 мм
Глибина 346 мм
Опис

Придбати Цифрова відеокамера PANASONIC HC-X1EE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-X1EE

Професійна 4K-відеокамера Panasonic HC-X1
Ця професійна відеокамера оснащена новим об'єктивом LEICA DICOMAR з роздільною здатністю 4K, фокусною відстанню 24 мм і оптичним 20-кратним зумом, а також великим високочутливим MOS-сенсором 1.0 (дюйм). Вона надає рівень можливостей достатній для того, щоб перевести ваше відеовиробництво на професійну картинку з роздільною здатністю 4K.

Зйомка відео з роздільною здатністю 4К 60p/50p
Чудова якість зображення і висока чутливість завдяки великому сенсору 1.0" (дюйм) з роздільною здатністю 4K
Великий сенсор 1.0" (дюйм) (прибл. 9,46 мегапікселів при 4K24p і 8,79 мегапікселів у UHD, FHD) збалансований по глибині різкості, якістю картинки і чутливості. Це дозволяє вести багатоформатний запис 4K24p, UHD 60p/50p і FHD 60p/50p.

Новий об'єктив LEICA DICOMAR з роздільною здатністю 4К
На додаток до найширшого на ринку куту 24мм моделі з сенсором 1.0" (дюйм) оснащені першим в світі 20-кратним оптичним зумом. Завдяки використанню 4-приводної оптичної системи, яка окремо управляє кожною з чотирьох груп лінз, виробникам вдалося досягти 20-кратного оптичного зума зберігши при цьому компактний корпус.

Професійна відеокамера з роздільною здатністю 4K
Незважаючи на велику кількість професійних функцій, таких як потрійне кільце ручного управління, ND-фільтр, роз'єми XLR, і двох роз'єм для Карт Пам'яті SD, ця компактна камера дозволяє вести стійку зйомку з рук. Ідеально для роботи на виїзді, де мобільність просто необхідна.

Розумне автофокусування (AF)
Оскільки при зйомці в роздільній здатності 4K критично важливе фокусування, виробники домоглися високошвидкісної, точної і стабільної роботи автофокусування завдяки використанню модуля фокусувальних мікроприводів. Налаштування автофокусування AF також можуть бути відрегульовані, щоб підібрати підходящу швидкість, чутливість стеження і ширину області фокусування. Таким чином камера може відповідати конкретним запитам користувача до роботи автофокусування в залежності від об'єкту, що знімається та області застосування.

Просунута система стабілізації O. I. S.
Зона коригування була розширена до 900% від звичайної області, щоб домогтися потужного коригування знімків, зроблених під низьким і високим кутами. В режимі FHD 5-осьовий стабілізатор зображення HYBRID O. I. S. + який додає електронну стабілізацію зображення до оптичної стабілізації, розпізнає і виправляє рухи по 5 осях.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані